Ak chce ten sialenec niekoho okradnut, tak je lepsie ak ho uspi ketaminovo injekciou, ako keby ho mal prastit do hlavy a sposobit mu otras mozgu... no nechcel by som zazit ani jedno
take nieco tu uz pred nejakym casom bolo, ze jeden uchyl najprv pichol nejaky sajrajt nejakej zenskej na ulici a potom sa zobudila niekde uplne inde znasilnena
A potom sa budu cudovat, ze je tu kopa nelegalnych zbrani... Ako sa maju ludia branit?? Keby ho prvy clovek odbachol, uz by nikoho neohrozil a bol by pokoj.
joj keby sa to stalo niekomu z mojej rodiny vynalozil by som vsetko co mam na jeho chitenie a vsetok ten humus by som mu natlacil do vejec a ako bonus by po prebrati dostal riadnu nakladacku po ktorej by mu ostalo mrte fraktur a musel by som sa velmi ovladat aby som ho v tom zapale nezabil. az potom by som ho vydal nasej neschopnej policii. je to skratka chudak uchil ktori si nevie inak pichnut.
Ja sa dosť bojím. Dosť často chodím nočnými autobusmi. Som počula že jednu sejmul aj na hlavnej stanici, tak to už je hardcore, tam to teda veľmi opustené nebýva ani v noci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Kazdopadne, ak si clovek dopredu pozrie, kedy mu ide autobus, tak by snad nemal byt problem.
. . . akoze uz aj na 9rocne decko . . .
@11 @Weeman suhlas.
ak by som ho stretla, asi by som sa veľmi snažila dohodnúť s ním, nech na mňa nič nemíňa. ale nemyslím, že by poslúchol.
čo už s takým človekom jedine ho zabiť... je to veľký tvrďas keď si trúfa len na ženské a aj to ich musí uspať..