po svedbe zistíš, že sex s ním/s ňou je o ničom, alebo niečo podobné, alebo že je frigidná, on impotent, proste sex je súčasťou vzťahu, musí klapať aj on, inak vzťah padne (je to smutné, ale je to tak)
Akurát, že raz sme sa o tomto bavili so spolužiačkou, a ona mi povedala, že vo vzťahu nejde o sex (ona chce čakať až do svadby). Ja ani netvrdím, že to je IBA o sexe, akurát si myslím, že predtým ako sa rozhodneš s niekym zosobášiť, tak by si ho mala spoznať po VŠETKÝCH stránkach, a teda aj po tej sexuálnej...
mno lenze ludia co su silno veriaci teda on i ona to tak nevnimaju ako my, vobec nerozmyslaju nad tym ci bude stat sex zato, ci im to bude klapat, riesia vieru a potomka, nie uzivanie si. Si myslim.
@adsy to už je na ľu´doch, koľkokrát to musia skúšať alebo chcú
@sonixa91 správne, ale aj spolužiačka má pravdu, vo vzťahu ako takom nejde primárne o sex, ale nesmieme byť slepí, sex je súčasťou človeka...ale možno ho berie len ako reprodukčný proces, tým pádom je jej názor normálny...ale som zvedavá, ktorý chlap to bude brať rovnako
@purenarcissism No veď ja samozrejme súhlasím, že to nie je tá najdôležitejšia vec vo vzťahu, ale tak isto si myslím, že to je jeho súčasťou...Ale veď každý má nejaký názor
poznám dosť veľa ľudí čo vydržali a klape im to(ved ked si pred svadbou sadli v bozkoch,dotykoch a fungovala komunikácia) a nie je to len reprodukčný poces ..ale problém môže byť keď to takto nechcú obaja a zas na druhej strane poznám veľké množstvo kresťanských starých dievok ktore to brali moc doslovne a boli celkovo neprístupné a moc opatrné a tak si ani nikoho nenašli
@ericka23 ja by som si tiež radšej počkala dlhšie ako je zvykom na túto dobu..ked ne do svadby(lebo netuším ako dlho budem s ním chodiť ) tak aspon do zásnub/dokým to nebude ozaj vážne...
keby som chlap a stretnem taku holku mozem ju lubit ako chcem do svadby ani ziadnych zasnub cakat nebudem, ja nvm preco si niektore myslia ze tam maju zlato alebo co
svadba je zväzok na celý život, zatiaľ čo sex je len pár okamihov kedy možno počať. Takže svadba má väčšiu hodnotu, aj preto si myslím že je správne začať s tým až po nej. Ale nie je to jediný dôvod samozrejme ani hlavný snáď... (tralala)
@purenarcissism ale keď niekoho milujem a máme po svadbe je to vzájomné,tak predsa nemôže byt sex s človekom ktorého nadovšetko milujem o ničom to je blud podla mňa . A vôbec si nemyslím,že na základe tohoto by mal vztah padnúť,teda ak sa bavíme o manželskom zväzku,pokial jednej či druhej strane nejde iba o sex . Prepáč,je to tovj názor ja viem,ale absolútne s ním nesúhlasím . Akože treba si to skúsit?. A čo sme pokusní králici, tak máš chlapca všetko klape rozumiete si máte sa radi atd atd,ale pre istotu ho dajme tomu otestuješ ešte pred svadbou,zistíš, že podla teba nič moc a kôli tomu sa s ním rozídeš? ,nedajbože rozvedieš?...je to divné podla mńa. A vôbec nemusíš reagovat na to čo som napísal,lebo si to už viem teraz predstavit,čo by si asi napísala ,
Poznám dvojicu, ktorá mala sex až po svadbe a pred ňou spolu chodili 6 rokov. Mali spolu úžasný vzťah a vraj sex im to všetko pokazil, lebo on keď zistil, aké je to super, tak zrazu už ani po romantike netúžil a na to ona nebola zvyknutá. Takže ani nie pol roka po svadbe sa rozvádzali. A ona ešte k tomu zistila, že s ním čaká dieťa
Podľa mňa je super, keď niekto vydrží až do svadby. Tých ľudí obdivujem a podľa mňa budú mať veľmi kvalitný vzťah, pretože počas toho ako sa spoznávali, sa podľa mňa mohli spoznať naozaj dokonale, nesústreďovali sa len na tú telesnú stránku. Ja sama mám však frajera už 4 roky, mám 20 a neviem si predstaviť, že by som ďalších 5 rokov vydržala bez toho, aby sme nejak intímnejšie žili...je to jednodiucho fakt impossibru, aspoň pre mňa, nemám na to povahu, odhodlanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
po svedbe zistíš, že sex s ním/s ňou je o ničom, alebo niečo podobné, alebo že je frigidná, on impotent, proste sex je súčasťou vzťahu, musí klapať aj on, inak vzťah padne (je to smutné, ale je to tak)
treba si to skúsiť aj pred tým
si myslím
sex az po svadbe je riadna 3,14covina
Akurát, že raz sme sa o tomto bavili so spolužiačkou, a ona mi povedala, že vo vzťahu nejde o sex (ona chce čakať až do svadby). Ja ani netvrdím, že to je IBA o sexe, akurát si myslím, že predtým ako sa rozhodneš s niekym zosobášiť, tak by si ho mala spoznať po VŠETKÝCH stránkach, a teda aj po tej sexuálnej...
@sonixa91 správne, ale aj spolužiačka má pravdu, vo vzťahu ako takom nejde primárne o sex, ale nesmieme byť slepí, sex je súčasťou človeka...ale možno ho berie len ako reprodukčný proces, tým pádom je jej názor normálny...ale som zvedavá, ktorý chlap to bude brať rovnako
Vtedy zistis ci ta ma naozaj rad .
lebo ako tu uz spomenuli, sex je sucastou vztahu a chlap je len chlap a nebude cakat do nemoty na jednu zenu.
baby, nevymyslajte.. potom to dopadne tak ze sa vydate po ani nie roku a rozvediete po troch rokoch..
Poznám dvojicu, ktorá mala sex až po svadbe a pred ňou spolu chodili 6 rokov. Mali spolu úžasný vzťah a vraj sex im to všetko pokazil, lebo on keď zistil, aké je to super, tak zrazu už ani po romantike netúžil a na to ona nebola zvyknutá. Takže ani nie pol roka po svadbe sa rozvádzali. A ona ešte k tomu zistila, že s ním čaká dieťa
Jednoznačne sex pred svadbou !