Myslela som si že to založil jeden z mladších obyvateľov birdzu To nemáš nič iné na práci ako oplakávať že sa musí chodiť do školy? Ja som v tvojom veku bola so školou už zmierená a nevypytovala blbé otázky, resp. nezakladala o tom fóra
13 to bol pekny vek, objavil som caro masturbacie, pozeraval pokemonov a z matematiky som mal 1...veru krasne casy, ale dost sentimentalnosti...som druhak na vyske a nestazujem sa, volneho casu mam dost a ked mi nieco nevyde v skole mozem nadavat len sam na seba
Lool, budte radi(y) ze ste v skole, v robote je to horsie
@2 Lol, jak k1rk podotkol, to uz je jake sebavedomie ked o rok starsia poucuje o rok mladsiu a dava jej "neocenitelne" zivotne skusenosti ja skapem, deti, trocha sebareflexie by nezaskodilo. Btw. aj ty si mladsi obyvatel birdzu....
Vzdy sa trebalo ucit a vzdy sa bude treba ucit... Stale je modernejsia doba, co si myslis ze vyspelejsia civilizacia zrusi skoly? ked tak tomu nebolo ani v minulosti?
@3- ja som mala jej vek pred týždňom? Môj a ty vieš kedy mám ja narodeniny keď si tak svetoborne presvedčený že pred týždňom som mala 13? No nejdem sa tu ja s tebou zahadzovať len takto ti poviem.. nevieš- nerieš A k tvojmu príspevku o škole- tak načo tam chodíš, dokončil si 10-ročnú školskú dochádzku.. načo tam naďalej chodíš? Môžeš ísť kopať kanále keď sa ti škola tak prieči
@5 prosím ťa nevieš pozorne čítať?? tak je najvyšší čas sa to naučiť nedávam jej žiadne "neoceniteľné" životné skúsenosti ako si to ty nazval, mne len prišlo dosť smiešne že takéto názory som mala keď som bola prváčka.. a teraz, o 9 rokov staršia sa nad tým len zasmejem
@20- preboha kto si myslí že je dospelý? to si si zasa ty domyslel.. a asi zabudol aj na to že aj v časoch keď si ty mal 14 vás bolo ako mravcov alebo sa mýlim?
ja mám na škole najradšej prestávky hh.. ale tak v podstate mám školu celkom rada.. keď som bola na základke tak som to tam veľmi nemusela ale teraz je to super.. hlavne tý ľudia okolo a tam nie je taká nuda ako doma..
Nahodou skolu som sice moc nemusel, ale bolo tam skoro vzdy fajn... Zalezi ako si to clovek zariadi. A dnes som rad ze ju mam... kua keby tam nechodim som duty ako tago:/
Neoddeliteľná súčasť života. Nieje to len nútené pracovisko, alebo spôsob ako zamestnať nudiace sa deti. Škola je super a čím skôr si to človek všimne tým lepšie ju bude zvládať. Ďakujem, že som si to uvedomil už v škôlke keď som pozeral spolužiačkam pod sukne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@2 Lol, jak k1rk podotkol, to uz je jake sebavedomie ked o rok starsia poucuje o rok mladsiu a dava jej "neocenitelne" zivotne skusenosti ja skapem, deti, trocha sebareflexie by nezaskodilo. Btw. aj ty si mladsi obyvatel birdzu....
az na strednej to zacina byt viac o vztahoch ako o uceni a o uciteloch.. a ked su ucitelia v pohode tak je to vyhra
skola je aj zabijanie casu vhodnym sposobom.. bez skoly by sme sa zblaznili..
@ygor ďakujem
@5 prosím ťa nevieš pozorne čítať?? tak je najvyšší čas sa to naučiť nedávam jej žiadne "neoceniteľné" životné skúsenosti ako si to ty nazval, mne len prišlo dosť smiešne že takéto názory som mala keď som bola prváčka.. a teraz, o 9 rokov staršia sa nad tým len zasmejem
nevies - neries... zboznujem ked dakto toto zajebe
nerad stracam cas
Ale učenie úplne neznášam
ved vyzeras ze si pre nu ako stvoreny