nepomyslím si vôbec nič.. je to ich vec pokiaľ sa ľúbia, sú zladení, dopĺňajú sa, majú rovnaké názory a jednoducho im to klape tak nie je o čom veď sú len 2 bezvýznamné číselká, dôležitejšie su iné veci
sa mi paci ako to furt musi byt nevyspelost danej zeny, ale nikto neberie na ohlad ze niekedy aj muzi si hladaju starsie partnerky lebo jho rovesnicky su vymlete pice 22 rocna zena moze skor vediet co chce ako 16 rocne dievca takze logicky, preco chlap kjtory nechce jebat na kazdom kroku a vie co chce, sa trapit s 16 rocnou babou, ked vie ze ona mu v 99% pripadov neda to co hlada?
Ja nechápem, kde tí ľudia berú, že je "protizákonné" keď staršia baba chodí s mladším. Veď predsa si tá baba možno lepšie rozumie s mladšou vekovou kategóriou, alebo ten chlapec viac so staršou. Možno je baba menej vyspelá, alebo chalan zase až priveľmi... čo na tom. vek je len číslo, keď im to klape a majú sa radi, prečo nie.
Strašne ťažko sa im ale musí žiť v takej spoločnosti, ktorá to považuje za nemorálne...
A dáá sa to len vy ste neschopný a máte rovesníkov takto je to v niečom lepšie nemyslím teraz ... myslím všetko :- ) sa máte od koho učiť a je to fajn .
ja poznám pár, už su manzelia, chalan je o 9 rokov mladsi od svojej manzelky a brali sa vtedy, ked on mal 18 a ona 27. maju spolu uz asi 3 krasne deti a maju sa radi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@mcvpn Kde by si bol? Na strednej si bol a oné... radšej nič
ako este chlap starsi od zeny.. to je ok.. ale naopak.. a ked on ma 16? O.o
ze by
ze je ta zena asi velmi ale velmi pozadu O_____o
ako este chlap starsi od zeny.. to je ok.. ale naopak.. a ked on ma 16? O.o
ze by NEJAKY MOJ SPOLUZIAK MAL CHODIT S 22 ROCNOU ZENOU NEJAKOU? ziadna normalna by ich nechcela.
v 0,001% je to laska ktora nepozna vekove hranice, aby sa nepovedalo.
A je to pravda, al. to bola len taka BIRDZovska OTASKA???
Chápem pohnútky mladšieho partnera
Strašne ťažko sa im ale musí žiť v takej spoločnosti, ktorá to považuje za nemorálne...
myslím psychicky
Sa všetci smejte na tom možno im to funguje náhodou my sa ľúbime tak pst :- ) nechcem počuť žiadnu kritiku..