Laura, ak vezmeme do úvahy priemer, potom je najväčší hamburger Big Tasty, ktorého žemľa meria okolo 12,5 cm (to je 5 palcov). Najmenší je hamburger a jeho súrodenci v malej hladkej žemli. Tá má okolo 10 cm (4 palce). Merané v továrni v deň výroby.
By som sa ich najradsej spytala, kedy prestanu robit hambace, nugety, milkshaky, zmrzliny, ci mi vysvetlia ako to, ze ich hranolky su najslansie na svete, vnutri maju zemiak riedky jak zemiakova kasa, preco ich syr je zlty ako nezriedena temperova farba, ako to, ze v amerike platia na mekac dane a ci je to tak aj u nas a vobec naco predavaju cely svoj sortiment, ked jedine, co vyzera aj chuti dobre a bezpecne, je balena cista voda a ovocne vrecusko...asi by som nepochodila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
"Martine, copak se skuteční hiphopeři nechají urazit reklamou McDonald’s?"
ale cheese je stejnak dobry
xD
"Nemít bezedný nápoj je naším obchodním rozhodnutím. Kelímky bez dna jsou velmi nepraktické, neboť většina nápoje proteče do bot."