@jaro1991 s tým viacmenej súhlasím, ale tak limit sa dá určiť aj ne debetnej a dá sa ovládať a kedykoľvek máš po ruke peniaze, nestane sa, že náhodou nemáš a nemôžeš niečo zaplatiť čo napr. je súrne alebo tak
Myslím, že deťom, ktoré nezarábajú je karta zbytočná, je to vhodné skôr pre ľudí od 15, ktorí majú brigádu a je to pre nich určite výhodnejšie ako bežný účet, lebo poplatky sú tam výrazne nižšie.
Tie pre decká sú kraviny, ale kamoš mi práve dal typ na nejakú študentskú, ktorá je normálna, len tam menej za to platím a ešte dostanem euro26 zadara, tak si to pôjdem vybaviť, navyše tým budem môcť zaplatiť ten sprostý PayPal bez riskovania, že prídeme o všetky úspory.
Aj keď sú podľa mňa tie karty hovadina a nemám to rada, dávam prednosť šporkase, ale na takéto veci sa to hodí. Prípadne keby som niečo veľmi chcela, ale nemala pri sebe dosť prachov, lebo priveľa si zase nechcem len tak brávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
stačí taká odpoveď?
Myslím si, že účet ti stačí mať od tých 15 rokov, kedy môžeš už chodiť na brigády, inak podľa mňa význam nemá
Aj keď sú podľa mňa tie karty hovadina a nemám to rada, dávam prednosť šporkase, ale na takéto veci sa to hodí. Prípadne keby som niečo veľmi chcela, ale nemala pri sebe dosť prachov, lebo priveľa si zase nechcem len tak brávať.