no čo ja viem.. poznám párik kde slečna mala ledva 17 a partner dovŕšil 40.... to je na mňa trochu moc.... ja osobne by som si nevedela predstaviť, že by bol môj partner vo vekovej kategórii mojich rodičov.... ale je to každého osobná vec
Ešte na jar som si myslela, že sa mi nemôže páčiť človek, ktorý je odo mňa starší o 12 rokov.... ale prišlo leto a všetko sa zmenilo..... (tieto prázdniny boli masaker!!!!)
.. keby som bola starsia , tak v pohode, ale teraz by som si nezasala asi ani s 20 rocnym necitim sa na to.. kazdopadne vobec mi to nevadi, mame to v rodine
Ja si neviem predstaviť, že by som sa dala dokopy s nejakým rovesníkom, pod päťročný rozdiel nejdem a pravidelne sa mi stáva, že sa mi nepáčia iní muži, než tí po tridsiatke/tesne pred tridsiatkou.
ja som taký vzťah mala, a nie raz. bolo príliš veľa ľudí, ktorí sa na mňa za to pozerali cez prsty, ale bolo mi to jedno vtedy, je mi to jedno aj teraz. ak by to bolo zlé, nevydržala by som to s ním rok
Áno takýto vzťah môže fungovať. Ja sama mám 19 a môj priateľ 35. Čiže 16-ročný rozdiel. A rozumieme si perfektne. Ani si neviem predstaviť, že by som chodila s nejakým rovesníkom, v ktorom ešte doznieva puberta, je totálne decko a myslí len na drogy, chlast a sex.
Je to každého osobná vec. "Tam kde je láska vek nehraje žiadnu rolu" hovorí sa, ale v praxi je to trochu inak. Ľudia majú tendenciu odsudzovať iných to je podľa mňa chyba... ale tých chýb ma človek viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja nemám také skúsenosti.
(aj keď Billie on už ten vek má
no a k teme-neodsudzujem urcite.. medzi mnou a nim je 7 rokov a nejake velke rozdiely nevidim
je rozdiel, ak má dievča 15 a chlap 35, a keď má dievča 25 a chlap 45
Ale ked si zacne nejaka 15ka s takym , alebo teda s 35rocnym je to zakazdym FAIL.
ale nie... už ma to prešlo, nebojte
no neviem, osobne by som do takeho vztahu nesiel naisto, ale to je cisto len moj subjektivny nazor...
totiz sto ludi, sto chuti....