myslím, že ak 16 ročná baba uvažuje či sa vyspí/bude chodiť s 28 ročným ženatým chlapom, no tak myslím, že je zbytočné čokoľvek komentovať...
nech si babenka nájde radšej nejakého chalana vo svojom veku, napr. tu na BIRDZi je ich dosť, a určite veľa mladších a krajších chalanov na BIRDZi, ktorí jej dajú viac, než nejaký 28 ročný, čo ju vyšuká a odkopne.
zalezi, ci je ten "vztah", teda sex zalozeny na peniazoch, z dlhej chvile alebo z nespokojnosti dobreho manzelstva. V prvom pripade, odhliadnuc od nasledkov, preco nie, ved ako sa hovori: od mala hrdo za svojim cielom v druhom pripade nemam co dodat, nuda dokaze byt svina v 3 to az tak ruzovo nevidim, rozbit manzelstvo sa da aj lahsie a menej bolestivo, nicmene proti gustu ziaden disputat ked to vezmem z pohladu tvojej kamaratky, nedopadne az tak zle, mozno zarobi alebo sa aspon zabavi... z pohladu toho chlapa je to horsie, ale asi nie kazdy ma rad pokoj v dome... najhorsie natom skonci jeho rodina, ale otazka sa nanu nevztahuje... cize ked to zhrniem, preco nie?
a ted chvilu vazne: FAIL! retardovanost niektorych ludi asi nikdy nepochopim :/
a k teme: Zenaty chlap ktory ma 2 deti sa chce vyspat so 16 rocnou ? Co by na to povedali jeho deti ? Co by na to povedala jeho zena ? No akoze dufam ze ja na takeho chrapuna nenarazim
ze baba je bezcharakterna, bezmogova kurv*cka ktorej ide len o peniaze popripade je len extremne naivna(treba to "chapat" vsak frajer s jej vekovou hranicou nema auto, dom, pracu atd.) a chlap je len cisty kkt ked si zoberem do uvahy ze jeho decka mozu teoreticky mat 10 rokov a on ma iba o 6 rokov mladsiu milenku pride mi to ako pedofilia sice 12 rokov neni az taky velky vekovy rozdiel ale az v inych vekovych hraniciach..
noo tak ja poznam taky pripad ze to dievca ma 16 a chalan 28 ale on neni zenaty ani nema ziadne zaväzky... a su spolu uz nejak cez dva roky.... vychadzaju si v pohode..... a nejsu spolu iba kvoli sexu..... ale tak co sa tyka tejto diskusie tak si myslim ze ten chalan chce tu babu len na sex ale mozno sa mylim....
moja 18 ročná segra na gympli chodi s jednou do triedy čo chodí s jedným MAFIOSOM ... a vyváža ju na autách kúpil jej wolsvakgena ... takže kebyže jej za sex zaplatí aspoň 500 Eur tak v tom problem nevidím ale nie ... ta baba nech sa zobudí a ten chlap nech neotravuje alebo nech ta baba ide na policiu ked jej bude ten chlap chciet nieco spravit .... nejake dieta alebo co
Chlapíka by som kopla do gulí a tú malú (malú...je tak stará jak ja ) by som prefackala a vysvetlila jej, ako to väčšinou v týchto vzťahoch chodí + by som sa jej snažila objasniť funkciu a význam rodiny.
ten chlap je podla mna dost posahany, preco si neuziva so svojou zenou?? a ta holka...ona sa s nim ce vyspat?? o co ide vlastne jej, ked si zacala so zenacom.
ten chlap je jeden welký egoista,ktorý myslí len sám na seba ! Nech nezabúda,že má doma ženu a dve deti,ktoré chcú určite harmomonicku rodinu . Chce si len nejako užit a preto vyhladáva mladé baby,ktoré sa daju lahko namotat .... síce možno aj on sa sám namotá,len potom ,ked sa všetko prevalí a stratí ,to čo má už asi niekolko rokov pri sebe,nech potom nereve nad rozliatym mliekom ,a nech nedáva tomu dievčatu vinu,že ako ona mu pokazila celý jeho život . Lebo sú nato dwaja,z ktorých by mal jeden z nich dostat rozum !!!
to si pamatám na základke.. boli sme deviataci a mala som jednu spolužiačku (14 ročnú).. a na prvom stupni učil jeden učitel (38 ročný, teraz už má 40).Mal ženu a dve deti.Kvôli mojej 14 ročnej spolužiačke sa s ňou rozviedol. Samozrejme tá mu po pár mesiacoch dala kopačky. Tak začal chodiť s mojou druhou spolužiačkou.Takisto 14 ročná. Dnes majú spolu decko a nenávidia sa..Čo tým chlapom je??
ak tvoja kamarátka nie je naivná pipenka, ktorá už počuje svadobné zvony, tak by sa mala rýchlo spamätať
a tomu chlapovi, treba rýchlu kastráciu! nehanebník jeden! takto podvádzať svoju ženu, deti a ešte aj pliesť mozgy mladým kurátkam! že ho hanba nefackuje!
@ Pikao@ : Ty piča.... Keď je podla teba to dievča tak v pohode tak by asi nemala robiť hlúposti a riešiť sa z 28ročným ženáčom práve že ten chlap vie čo robí tá baba vôbec nevie čo robí ten chlap má úmysel a vie čo chce spraviť narozdiel od tej baby a vie že ju chce vydzigať takže začni uvažovať logicky a keď ti to uvažovanie nejde tak najprv dospej a potom píš také komenty...
Tak na toto ti poviem akurat to ze ten chlap je peky bastard a jeho vlastne zena by ho mala nakopat do hlavy a tvoja kamaratka by sa s nim nemala ani bavit a ne to este sa s nim vyspat
Ked 28 rocny zenaty chlap hlada ulet tak nato mal myslet pred svadbou a deckom , dam krk na to ze mu ide cisto o SEX ved preboha o co ine by mu mohlo ist, co mu asi moze dat ine 16 rocna baba
A co si myslite o tom, ked 16 rocne dievca (byvala) ktore bolo v ten isty den so mnou, aj ked sme uz spolu nechodili, ale spali sme v ten den spolu, zavezie ju moj tatko domov, a ona sadne do auta 29 r. chalana a tam je vsetko okrem sexu(fajka a tak..)...dnesna doba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
[/IMG]
nech si babenka nájde radšej nejakého chalana vo svojom veku, napr. tu na BIRDZi je ich dosť, a určite veľa mladších a krajších chalanov na BIRDZi, ktorí jej dajú viac, než nejaký 28 ročný, čo ju vyšuká a odkopne.
a ted chvilu vazne: FAIL! retardovanost niektorych ludi asi nikdy nepochopim :/
Na starších!
ale keď som mala 16 o tridsiatnikoch som si myslela svoje...
pravda,človek starne,a teraz už o 40nikovi,nepoviem,že je starý...
mala som 12 rokov rozdiel...ale ja som nemala 16
Ona je ešte hlúpa, nechápem jeho. Podľa mňa je to chudák a pravdepodobne aj trochu uhnutý.
Ja som vzdy vedel ze tema "Vztahy" vzdy dokonale pobavi
Tá sprostá haňa mu na to skočila, ona je tu tá pošahaná...
dievča= typická naivná zasnívaná 16ka ktorá sa može aspoň pochváliť kamarátkam
to si pamatám na základke.. boli sme deviataci a mala som jednu spolužiačku (14 ročnú).. a na prvom stupni učil jeden učitel (38 ročný, teraz už má 40).Mal ženu a dve deti.Kvôli mojej 14 ročnej spolužiačke sa s ňou rozviedol. Samozrejme tá mu po pár mesiacoch dala kopačky. Tak začal chodiť s mojou druhou spolužiačkou.Takisto 14 ročná. Dnes majú spolu decko a nenávidia sa..Čo tým chlapom je??
On je dosť starý na to, aby niesol zodpovednosť.Ak ona nie je, aspoň sa naučí.Každý nech si padne na hubu sám.
a tomu chlapovi, treba rýchlu kastráciu! nehanebník jeden! takto podvádzať svoju ženu, deti a ešte aj pliesť mozgy mladým kurátkam! že ho hanba nefackuje!