nemám rada vulgarizmy , a čo sa týka toho textu-tak obdivujem ženy,ktoré dokážu využívať chlapa,ale na druhej strane mám svoju hrdosť-takže umriem chudobná..-čo už
No čo asi v jeho texte čo spieva je čistá pravda!Sú ženy ktorím ide len o peniaze a zoberú si starcov čím skôr umrie ten starec tým lepšie pre ňu!Pozri sa na Karla Gota on má mladú manželku.Neverím,že si ho zobrala z lásky!Zobrala si ho pre peniaze on umrie a potom si nájde iného mladého.
co sa tyka textu a celkovo obsahu pesnicky, raz som si povedala, že ked mne može, 95% chalanov o ktorych som mala zaujem povedat že "nehladam teraz vztah, len milenku", tak aj ja možem byt svina a najdem si takeho co ma bude sponzorovat... btw dnes mam priatela, je to student, a nemam ani fuka
ako standardne... zas ste ma neprekvapili so svojimi uzasne konzervativnymi nazoormi...
co do pice mate proti zlatokopkam??? na tomto svete su skaredi chlapi ktory nemaju co zene ponuknut a nemaju sancu si zbalit poriadnu zenu.... pokial teda mozu zene ponuknut aspon peniaze, tak si nabalia aspon tu zlatokopku... samozrejme ze to nieje take ako keby mala rada naozaj jeho ale aspon ze ma zensku, ne?
okrem toho na to treba dvoch... pokial by neboli chlapi ktory si vydrziavaju zeny, zlatokopky by zanikli... prave ti chlapi vytvorili zlatokopky
každý si musí nejako zarábať.. ačo z peknej holkky keď nevie nič robiť??? keby nebol chlap sprostý nedal by sa vyrobiť o toľko peňazí, je to len vina chlapov... Skôr by som nejakým názvom pomenovala ich, než ženy -"zlatokopky"... keď ti dávajú, ber... Kebyže sa mne prihodila taká šanca, tak by som brala tiež... A čo?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale aj tak sa mi to nepáči... ked to vezmem ako celok...
čo iné by tam mohlo byť na rytmusa ak nie nadávka
co sa tyka textu a celkovo obsahu pesnicky, raz som si povedala, že ked mne može, 95% chalanov o ktorych som mala zaujem povedat že "nehladam teraz vztah, len milenku", tak aj ja možem byt svina a najdem si takeho co ma bude sponzorovat... btw dnes mam priatela, je to student, a nemam ani fuka
Na druhej strane, vulgarizmy pocuvam denno denne, takze mi to ani nepride ako nieco strasne.
A navyse to zobrazuje aj pravdu o (niektorych) zenach
ale ma pravdu
co do pice mate proti zlatokopkam??? na tomto svete su skaredi chlapi ktory nemaju co zene ponuknut a nemaju sancu si zbalit poriadnu zenu.... pokial teda mozu zene ponuknut aspon peniaze, tak si nabalia aspon tu zlatokopku... samozrejme ze to nieje take ako keby mala rada naozaj jeho ale aspon ze ma zensku, ne?
okrem toho na to treba dvoch... pokial by neboli chlapi ktory si vydrziavaju zeny, zlatokopky by zanikli... prave ti chlapi vytvorili zlatokopky