literatúru som nemala nikdy moc v láske. Nie že by som nerada čítala. To práve naopak. Každý mesiac som bývala v knižnici. Ale tie pojmy a biflovačky ma fakt nezaujímali. Mňa zaujímala kniha, nie to, kde sa autor narodil, koľko mal súrodencov a či pred tým ušiel do exilu alebo mal 4 manželky. Ale inak mám knihy veľmi rada.
no u nás tá stará krava dáva jednotky za to, že donesieme papier do tlačiarne. alebo dá pri odpovedi otázka: keby ste si mohli vybrat, akým mestom by ste chceli byt? táákže o čom to je?
mne sa vobec nepaci styl, akym je literatura vyucovana. miesto dopredu zaradenych a vychvalenych autorov by sa ich mali naucit zaradit a ohodnotit ziaci sami. a jules verne chyba v osnovach! ftw!
idealne by bolo, keby si kazdy nosil knihu, ktora sa jemu paci, len par jedincov by tam mozno donieslo manual ku krakorezu tak...aspon mame vseobecny prehlad no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
niečo treba pochopiť ... ako napr. autorov zámer