Prosím vás poradili by ste mi ? Chcela by som vedieť či máte nejaké skúsenosti Tak čo je lepšie ? Tablet alebo notebook ? Ja som ešte tablet nemala tak neviem.. Tablet je taký ako notebook len dotykový ? V čom sa líši od ntb ? Neviem si vybrať A pop
No ja by som si vybrala ntb... pretože na tablete sa nedajú, poprípade robia zle napríklad prezentácie, blbšie sa tam píše.... Na internet sa chodí inak. Neviem, či sa z toho dá napríklad tlačiť. Proste odporúčam ntb Mám oboje a tablet skoro nepoužívam Keď tak len na filmy keď ideme na dovolenku do auta, na knihy, na hry.... nič viac
To si robíš srandu? To je akoby si porovnávala Auto a auto na ovládanie. Jasné že notebook, lepšia grafická karta, väčšia pamäť, všetko výkonnejšie, na tablete nenájdeš také hry jak na notebooku ani nič také dobré...
@realsmileykaja Nahodou, aby tu nebol len ten negativnejsi pohlad, mozes si na nom aj pohodlne robit prezentacie, pisat prace do skoly a podobne. Rovnako lahko sa daju aj tlacit dokumenty prostrednictvom wifi atd. Ale ntb je predsa len ntb.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
notebook okrem toho aj na pracu..
ja tablet dostanem a planujem ho pouzivat hlavne na rychle prezeranie webu, hry a kreslenie
Písanie - notebook (tablet nie je určený na dlhé texty)
Programy do školy - Aké programy využívaš (kategórie)? (neviem)
Hranie hier - Tablet (kvôli dotykovému displeju)
Hudba - dá sa stiahnuť z netu, alebo cez USB
Písanie - aj tablety majú hardwarové klávesnice - viď Asus Transformer atď.
Ja len tak..