Ano, druhi su vedci a neviem... nevidel som to od vtedy ked isli zachranit toho...syna toho cierneho... posledna veta keru som pocul bola: (Jack hovori: Povedz im to!)
ano dostanu sa z ostrova a budu sa chceiet vratit videla sa som prvu čast 4 serie a celu 3seriu..Ešte celkom to neni rozluštene ale ostrov je čudny.Jacob je duch.
Boze netrpezlivo cakam na 31. 1. 2008 - zaciatok 4. série - pridem zo skoli a stahujem
Z ostrova sa dostanú ale len vybraný... A Jack sa bude chcieť vrátiť (3 season - 22 episode)...
Čítal som teóriu, že Jacob je len výsledok nejakého vedeckého pokusu na ostrove (vyššia moc)...
Ináč všetkým fan LOSTu odporúčam www.lost.cz
A z traileru na 4. sériu vidieť že Ben mal pravdu: "Every single people on this island will by killed"... Lebo jeden s tej lode povedal v trailery Jackovy: Záchrana ludí na tomto ostrove nie je náš prvoradý ciel!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
potom to po par mesiacoch bude na AXN, tesim sa
Z ostrova sa dostanú ale len vybraný... A Jack sa bude chcieť vrátiť (3 season - 22 episode)...
Čítal som teóriu, že Jacob je len výsledok nejakého vedeckého pokusu na ostrove (vyššia moc)...
Ináč všetkým fan LOSTu odporúčam www.lost.cz
A z traileru na 4. sériu vidieť že Ben mal pravdu: "Every single people on this island will by killed"... Lebo jeden s tej lode povedal v trailery Jackovy: Záchrana ludí na tomto ostrove nie je náš prvoradý ciel!!!!
Ktovie ako sa 4. séria vyvynie
» www.lost.cz/epizoda.asp?id=...
Kto si chce prečítať spoiler: Treba od spoiler start označiť celú časť až po spoiler koniec.