vždy si beriem kartón bebe keksov a potom tie všelijaké prkotinky sladké či slané...myslím, že ešte som nebol na výlete kde by som bol dlho bez zdroja jedla
na cestu si nič nezvyknem kupovať radšej si upečiem orechovník ktorý si zo sebou zoberiem, a konkrétne na dovolenke a výlete jedávam wifonky alebo sáčkové polievky
no by dlabal niečo baliť do kapsy a potom sa voľakde hrabať čo je na zjedenie..............tam kde chodievame a vlastne všade sú restiky a rád spoznávam s frajerom nové kulinárske jedlá........filip
no..podla toho o aky "vylet" sa jedna .Vacsinou nejake pecivo typu roztopeny syr na velkom rozku a na to priskvareny platok slaniny..mrte dobre to je maju to v tescu...mozno nejake keksy a pitie....alebo spekacky a chlieb/spravit si doma desiatu,zobrat so sebou a za peniaze na jedlo kupit nejake latky...ale ked tak nad tym uvazujem ja na vylety ani nechodim.
no podľa toho na čo, keď cestujem viac ako 1 deň autobusom tak to sú najprv rožky so šunkou, syrom, šalátom (ale tie musim zjesť ako prvé) potom sladkosti napríklad deli, milka čokoláda.. pečivo ale nie rožky ale napríklad také ako croasanty bez náplne - k tomu pašteky a šunkovú penu, kukuricu v náleve, rozne ovocie v desiatovej krabičke pokrájané na maličké kúsky ale krabička musí byť riadne zatvorená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
- na ako dlho idem
- či rátam čisto so suchou stravou, alebo mám možnosť uvariť (zohnať) aspon horúcu vodu a pod.
..a to ani nežartujem.