na jednom to, že ma vie dokonale poslať do prdele a reaguje presne tak, aby som vedela, čo tým chce povedať.
nie vždy to je príjemné, ale aspoň viem, na čom som.
na druhom to, že ma vie vždy podporiť slovami plnými nefalšovaného obdivu. bez vtierania. tak radostne. a že na ňom vidím, že sa fakt na mňa teší, keď sa máme stretnúť po dlhej dobe.
ja si vážim najviac na mojej najlepšej kamarátke jej spontánnosť. Sme ako dve hrozná, keď sme spolu. Nechápem, ako sme sa tak dokonale mohli nájsť. Ja som blondína ona je čiernovláska, ona je introvertka, ja milujem zoznamovanie. Ale obe sme rovnako strelené. Avšak, máme na seba málo času, tak trošku sa to mení. Ale vieme, že si vždy môžeme povedať všetko.
To že stojí hlavne v tých ťažkých chvíľach pri mne. Že ma podporí, zastane si ma. A mnoho ďalšieho. Skúšanie nových vecí, ktoré iný ľudia kritizujú ( pretože je to zlé, návikové atd atd ) a hlavne z humorom a večnou vetou "Však žijeme len raz" . Dalej to že zažijeme mnoho večných trapasov ale aj zlých chvíľ a stále večne dúfame ze ich budeme spoločne mat a spoločne riešiť. A tak .. a samozrejme udobrovanie ked sa pohádame...
že ma vie prekvapiť, že je stále milý, stále úprimný... že sa pred ním nemusím za nič hanbiť, stále ma vypočuje... jednoducho, som rada, že som ho našla
je toho viac, ale napr.: keď som smutná, rozveselí ma, keď som šťastná, teší sa so mnou, vždy je tu pri mne a pre mňa, moje tajomstvá, ktoré mu zdôverím, si nechá len pre seba, ma má rád takú, aká som... a vždy, keď prídem domou od šťastia rozkošne vrtí chvostíkom... =D
rozmýšľa ako ja a keď ja rozmýšlať neviem ona vie aj za mňa a jediná čo vie o mne všetko a nechá si to pre seba.. donedávna boli 3 ale ako to býva nikomu sa nedá veriť
Titul najlepšia kamarátka, som jej už dávno vyškrtla. Ked má radšej svojho chalana ako mňa, budiš. Podľa mna je nenormálne, ked aj to málo času, čo spolu trávime, si s ním stále smskuje, volá a riešia kokotiny. A zabudla som, niekam ide, a vždy len s ním. Ona jak keby nebola bez neho ani človek. Sklamala ma tým. Plus na tom je, že som oveľa samostatnejšia a veci beriem s nadhľadom
Mam jednu fakt suprowu kamosku,prave ona je ta ktora ma rozosmeje vzdy ked sa mi vsetc obratia chrbtom,kamosime sa uz od malicka(aj nase mamy su naj kamosky)... Mišenkááá
ze nieje zena, ze tu je vzdy, ked potrebujem, ze som sa s nim asi nikdy nemal dovod hadat, ze ma nikdy za nic neodsudil..mne sa to tu nechce moc vypisovat, ale je to @sark
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@perkele
nie vždy to je príjemné, ale aspoň viem, na čom som.
na druhom to, že ma vie vždy podporiť slovami plnými nefalšovaného obdivu. bez vtierania. tak radostne. a že na ňom vidím, že sa fakt na mňa teší, keď sa máme stretnúť po dlhej dobe.
ale na ikíkoch si vážim ich jebnutosť!
ze maju skvele napady, ktore mi niekedy az vyrazia dych
s jedným zdieľam kopu bláznivých nápadov