ze si dokaze vytvorit nazor sam, nie je ovplyvnitelny .. zasadovost, vernost, schopnost premyslat a konat empaticky .. a ze dokaze konat ako "stara skola" a nestara sa o nazory inych galantnost sa stale nosi a ze dokaze kracat za svojim cielom, lebo ma omnoho vacsiu davku trpezlivosti a odhodlania ako ja
ze ma dobre srdiecko a uplne bravurne zvlada moje nalady, plac, hystericke zachvaty, nervozitu a vsetky hrozne stranky mojej osobnosti, ze ma velmi lubi a hovori mi to, ze rovnako bravurne zvlada moju divnu rodinu a niektorych kamosov, ze mi veri, ze ma rovnake predstavy o buducnosti ako ja, ze je hrozne mily a zlaty a uzasny a najlepsi na svete a ze ma rovnaky zmysel pre humor ako ja, tak nam je stale smiesno
nemam priatela, ale na mojom skoro priatelovi si cenim to ze je nehorazne vtipny, nic neberie vazne, ze ked mam zly den a vybijam si to na nom, tak to proste berie a akceptuje ma a cenim si na tom ze si ide za svojim, vie co chce aaaaa tak proste vsetko. :happy:
Keď ma vie pochopiť ... keď mám nerva a len počuva bez toho aby ma nejak skrizizoval aj keď som na vine niečoho ja .. že ma vie podporiť vtedy keď je to treba.. vie ako ma rozosmiať.. je stále somnou aj keď vies že viem byť mrcha.. ( niekedy ) .. že je uprimny , neklame , nepodvadza.. ( dufam ) ze ma lubi taku aka som a viac nebudem bo by ste mi zavidzeli
ze to so mnou vydrzal az doteraz a este to, ake ma kreativne myslenie (ale za to ho vlastne aj platia ) a dokaze vsetko vyriesit, kazdu jednu situaciu nech je hocijako zlozita
a strasne milujem tie jeho rozkosne vrasky okolo ust, ked sa smeje
celkom fajn, preložila som vyše 100 slovíčok a už mi treba len 300, spravila som skoro celú matiku len koeficient korelácie sa mi nechcelo počítať tak ho odpíšem cez dejepis. a celý deň som strávila na počítači a pozerala som videá a rozhovory s jamie curry a začínam sa báť samej seba lebo som neskutočný stalker, nechápem prečo to robím ale keď ja ju asi milujem. možno keby som bola na baby tak prespávam pred jej domom až kým mi nesľúbi, že si ma vezme.
asi by som si mala nájsť kamarátov.
@relieforsaddist učím sa to na maturitu a som z toho velmi zmätená lebo 3 zdroje informácií a všade je to inak a ja neviem ako to celé funguje... keď si vytiahnem hocičo (možno okrem transformátora) z tohto celku tak som nezmaturovala...
ja vôbec nechcem mať vzťah, ani deti, ani sa ženiť ani nič
normálne blízkych priateľov na úrovni s ktorými zdieľam iné veci okrem telesných slín, sekrétov a všehočoho
a mám sa čudne, tešil som sa na game of thrones nie sú ešte titulky, potrebujem napísa´t sloh a neviem o čom - čo je nehorázny prúser toto, ále asi je to zapríčinené mojou psychickou stagnáciou a tým že sa mi jednoducho nechce
že je ku mne stále tak strašne dobrý a milý, že ma stále vie rozosmiať a aj že sa smeje na mojich (aj trápnych a nevtipných) vtipoch a že ma tak silno podporuje (lebo za posledný mesiac som sa už asi 17-krát vzdala a aj tak som stále tam ...a ešte veľa iných vecí, ktoré sa mi nechce vypisovať (lebo veď on vie a to stačí)
To že je tak...neviemčo že sa so mnou ešte vôbec baví a mám sa celkom pekne ale unavene.
ja viem že toto je taká trochu schrodingerovská odpoveď, ale momentálne neviem či mám priateľa lebo nie
Jeho charakter, to, ako sa správa k iným ľuďom a to, ako sa správa ku mne. Jeho vyrovnanosť. To, ako ma rozmaznáva a stará sa o mňa. Ale to všetko vyplýva z tej vyrovnanosti.
A z tých praktických vecí si vážim vždy teplé ruky.
A aj viem co by som hypoteticky napisala, ale je to asi prilis osobne a take...uplne ine ako sem vsetci pisali, takze si to radsej necham pre seba. Mozno raz v blogu.
ehm... je to síce bývalý, ale cením si na tom to, že ma vo všetkom podporuje, vie ma spičovať, ked treba a najma mi rozumie najviac na svete a dneska ráno mi zavolal s tým, že má pre mňa pizzu
Vážim si na ňom, že mi nie je iba partner ale aj najlepší kamarát, nie je emocionálne založený tak ako niesom ani ja, čiže nemusím riešiť nezmyselné drámy a chujoviny, ako pri bývalých priateľoch, čo je skvelé.
Je ambiciózny, rozvážny, má rovnako špecifický zmysel pre humor ako ja, ...
no, priznám si to, našla som si mňa v chlapskej verzii
Na mojom priateľovi si vážim že je trpezlivý, tolerantný, ochotný kedykoľvek pomôcť, vtipný a galantný, proste úžasný....on je jednoducho moja spriaznená duša vo všetkom
Vážim si na nom to, že ľúbi mňa a moje dieťa, aj keď nie je jeho. Že sa ma bude snažiť pochopiť a bude mi dokazovať že mu na nás záleží... Samozrejme najprv takého musím nájsť
Takže mám sa dobre ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
čo vám poviem
a strasne milujem tie jeho rozkosne vrasky okolo ust, ked sa smeje
asi by som si mala nájsť kamarátov.
teda..určite sa niečo nájde..
len ani nvm, ako by som to sformulovala
normálne blízkych priateľov na úrovni s ktorými zdieľam iné veci okrem telesných slín, sekrétov a všehočoho
a mám sa čudne, tešil som sa na game of thrones nie sú ešte titulky, potrebujem napísa´t sloh a neviem o čom - čo je nehorázny prúser toto, ále asi je to zapríčinené mojou psychickou stagnáciou a tým že sa mi jednoducho nechce
bla, za tento post sa budem hanbiť, ale nech je
ja viem že toto je taká trochu schrodingerovská odpoveď, ale momentálne neviem či mám priateľa lebo nie
A vždy po mne doje a občas aj neodvráva
ale, na mna musi mat chlap hlavne velku trpezlivost, takze ked sa raz taky trpezlivy najde, tak to si urcite vazit budem
A z tých praktických vecí si vážim vždy teplé ruky.
A aj viem co by som hypoteticky napisala, ale je to asi prilis osobne a take...uplne ine ako sem vsetci pisali, takze si to radsej necham pre seba. Mozno raz v blogu.
Je ambiciózny, rozvážny, má rovnako špecifický zmysel pre humor ako ja, ...
no, priznám si to, našla som si mňa v chlapskej verzii
Takže mám sa dobre ďakujem