žabky, aj keď hlásia búrky, proste žabky musia byť, tento rok som si ich kupovala priamo na festivale, lebo som si ich nezobrala kvôli búrkam, ktoré sa nakoniec nekonali a šla som sa v teniskách uvariť
suche ponozky mat vzdy poruke to je zaklad....a najlepsie by bolo aj vlastn eprenosne WC ..pokial si nechces sadnut na ten stalagnit ktory po prvom dni vyrastie vo verejnych zachodoch
@martin872 Tým som chcela povedať, že to nemám na starosti ja no "nezvičajných" pochybujem, že nám okorení, pretože obaja máme lásku ku gramatike dosť vysokú a navyše je to mimo témy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
teplý spacák je dôležitý, aj mne bola vždy zima v takom obyčajnom čo som mala :/
čiže lístok,peniaze,spacák..a niekedy treba aj gumáky
prsiplast, kefku urcite, ibalgin a podobne ak by ta nieco bolelo nahodou, toaletak pre pripadne vyuzitie v prirode,
a stan, spacak, oblecenie a tak hadam je jasne
a ja zvyknem brat frisbee, loptu nejaku a tak, ked je to dlhsi fest, na doobednu zabavku
no a ešte plavky
niečo na sedkanie pred stanom
a tak..