Čo si myslíte o ľuďoch ktorí si nedokážu za žiadnej situácie, za žiadnych okolnosti priznať svoju akúkoľvek chybu? Namiesto toho hľadajú chyby vždy na iných. Ja osobne by som dokázal menovať ale to je vedľajšie. Skúste sa vyjadriť. Vďaka.
(počuj, ty keď tú holku vidíš tak, že len klame, neprizná si chybu a hľadá chyby len na druhých a neviem ešte koľko ďalších vecí... prečo ťa to tak sere a furt ju chceš?)
@Joker75 Tak ja si myslím, že tí ľudia majú buď sami v sebe zidealizované všetko svoje konanie, alebo to vidia, že robia zle, napriek tomu nedokážu povedať: "Prepáč, urobil som chybu. Ospravedlňujem sa." buď preto, že im to ich ego nedovolí, alebo je tu aj možnosť, že to nepoznajú s výchovy, nevideli to vzájomne robiť rodičov, prípadne dvoje okolie.
Záleží na situácii niekedy som taký aj ja ak si myslím že aj ja mam svoju časť pravdy alebo proste ak si myslím že to hovorím správne ja a kľudne aj 3 ľudia sa so mnou hádajú že je to naopak tak si stojím za svojím a vkuse sa budem hádať o to ale keď mi to dokážu nejak že čo ja viem na internete vyhľadajú ako to je tak to prijmem v poho že "ok aha ta ja som si myslel dačo iné nevadí no.."
@Joker75 klamu samých seba a je to škodu nielen pre ich ale aj pre ostatnych...nevravim ved sme ludia neradi priznavame že sme pochybili ale ked to už vidia aj všetci ostatny naokolo a dotičny stale tvrdi tu svoju "pravdu" tak neni o čom s takym človekom
hlavne, ked je to ocividna chyba z ich strany, a ta nezlomna snaha presvedcit svet o tom, ze sa mylia vsetci naokolo, to ma naozaj privadza do sialenstva.
@n0win0u "jasné fakty" ktoré nechceš/nevieš podložiť, to že som niekomu antipatický, nezhoduje sa s mojimi názormi, ešte neznamená že sú objektívne zlé/chybné
a ešte mi povedz ľudí, ktorí si to myslia, zatiaľ ich aspoň na tomto portáli narátam na jednej ruke. Pričom sa nevylučujú, majú užšie vzťahy a uznávajú rovnaké hodnoty. To nie je rezolútny smerodajný ukazovateľ, ktorý by som mal brať za všestrannú pravdu.
a to hovorím preto,. lebo v tej @8 si to konštatoval, ako keby moja omylnosť bola jasne vidiaca vec
narážky na ne som si nevšimol z viacerých strán (nehovorím, že nemusia byť a že každý kto sa so mnou nestotožňuje, to musí dať aj najavo, ale tak preto sa som sa pýtal, kde bolo moje tvrdenie chybné) - a jasne, ja viem kde, pretože sa nájde vždy, ale žeby som sa v globále mýlil často, o tom sa dozvedám práve od teba
@poke boze litanie zas. ta veta v @6 to jasne vsetko vysvetlila, ja nemam za potrebu sa o tomto dotahovat, lebo to je hrach na stenu.
tvoja omylnost ako kazdeho cloveka je jasne vidiaca vec, ide skor o to, ze zatial som ta si chybu priznat na tomto portale nevidel. dats all a uz mi neodpisuj plz
a teda, ak by som mal naviazať na tému, nemienim niekomu pritakať len preto, lebo si ON + ďalší jemu podobní myslia, že robím to a to vo všobecnosti zle pričom to nevedia ani odôvodniť
a myslím si, že si pritom uznať chybu viem, teda popr. som ticho, ak moje poznatky nie sú dostatočné, popr. úplne chybné. Sú hľadiská, z ktorých uznám pravdu iným bez rozmyslu, pretože viem, že v tom vonkoncom nie som dobrý, akurátny
podla mna ludia, ktori si nevedia priznat chybu si neveria, pretoze priznanie ich chyby by im este viac naburalo ich ego zalozene na falosnej mienke o sebe...poznam takych ludi, a prevazuju vo velkom zeny (ono nie nadarmo je kopa vtipov, ze vratim obrovsku encyklopediu, moja zena vie vsetko) - u tych zien je to podla mna preto, ze od puberty sa im chceli zapacit chlapi, ktori vo vsetkom s nimi suhlasili a ak narazia na niekoho, koho nepritahuju, tak su v prdeli uzasnute, ze ako je mozne, ze niekto s nimi nesuhlasi, ked odteraz kazdy s nimi suhlasil = to musi byt chyba toho druheho
@Joker75 že majú vysoké ego a tým že si ho zvyšujú si robia psychicky dobre na takej úrovni, že je pre nich dôležitejšie samotné zvyšovanie ako správnosť všetkého ostatného tým pádom tento pojem, pojem ,,ego,, nadobúda svoj pravý význam pretože len egoistický človek dokáže ignorovať svet okolo seba vo svojej skutočnej správnosti natolko, aby si urobil dobre a zvýšil ho sám sebe ...
@antifunebracka keby som tu mal o nej vyčapiť všetko čo o nej viem padol by si na tú svoju pohnitú riť. a len tak mimochodom: keby som jej chcel ublížiť už by som to dávno urobil. a po tretie: ja neprehrávam, ja nestrácam, ja neustupujem.
@antifunebracka každý si zaslúži všetko len ja si nezaslúžim nič. to je asi to čo si chcel napísať, že? len máš v tom asi troška chaos. nemám ju lepšie povedané stratil som ju pretože asi nedokážem bojovať o niekoho do takej miery ako iní ale to neznamená, že sa vzdávam.
@antifunebracka a ešte niečo keď som sa tak rozpísal. tí ktorí mi ju neprajú zistili, že je moc ovplyvniteľná na to aby ju poštvali proti mne. aby mali akú-takú istotu, že u nej nebudem mať žiadnu šancu.
@poke ty On a další ... ty si strašný kokot ale fakt
na margo @6 ... ked si okopíroval vtedy pár riadkov z toho blogu ty decko vyjebané a jedna holka ti tam písala že to je okopírované si sa stále hádal a NEPRIZNAL SI SI CHYBU dokým ti nepostla konkrétny link a vtedy ťa zázrakom z minúty na minútu osvietilo a hádal by si sa ako prídrbok aj další týžden pokial by ti ten link nedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
každopádne, ak ti niečo napadne, tagni som zvedavý
"mám viac rokov ako ty tak to viem lepšie"
"to som nepovedala...hádam si ešte pamätám čo hovorím"
"hovorilo to v správach takže to je pravda"
je to vytrhnuté z kontextu ...ale tí čo poznaju podobných ľudí pochopia
hlavne, ked je to ocividna chyba z ich strany, a ta nezlomna snaha presvedcit svet o tom, ze sa mylia vsetci naokolo, to ma naozaj privadza do sialenstva.
a ešte mi povedz ľudí, ktorí si to myslia, zatiaľ ich aspoň na tomto portáli narátam na jednej ruke. Pričom sa nevylučujú, majú užšie vzťahy a uznávajú rovnaké hodnoty. To nie je rezolútny smerodajný ukazovateľ, ktorý by som mal brať za všestrannú pravdu.
a to hovorím preto,. lebo v tej @8 si to konštatoval, ako keby moja omylnosť bola jasne vidiaca vec
narážky na ne som si nevšimol z viacerých strán (nehovorím, že nemusia byť a že každý kto sa so mnou nestotožňuje, to musí dať aj najavo, ale tak preto sa som sa pýtal, kde bolo moje tvrdenie chybné) - a jasne, ja viem kde, pretože sa nájde vždy, ale žeby som sa v globále mýlil často, o tom sa dozvedám práve od teba
tvoja omylnost ako kazdeho cloveka je jasne vidiaca vec, ide skor o to, ze zatial som ta si chybu priznat na tomto portale nevidel. dats all a uz mi neodpisuj plz
a myslím si, že si pritom uznať chybu viem, teda popr. som ticho, ak moje poznatky nie sú dostatočné, popr. úplne chybné. Sú hľadiská, z ktorých uznám pravdu iným bez rozmyslu, pretože viem, že v tom vonkoncom nie som dobrý, akurátny
na margo @6 ... ked si okopíroval vtedy pár riadkov z toho blogu ty decko vyjebané a jedna holka ti tam písala že to je okopírované si sa stále hádal a NEPRIZNAL SI SI CHYBU dokým ti nepostla konkrétny link a vtedy ťa zázrakom z minúty na minútu osvietilo a hádal by si sa ako prídrbok aj další týžden pokial by ti ten link nedala