Chodim s chalanom uz mesiac a pol,mam ho rada a aj ked na seba nemame moc cas,dokazem to vsetko pochopit.ale!newem,co je s nim...uz asi 3 dni,mi neprezvonil,ked som mu prezvonila prva,pisala som mu sms,ani neodpovedal,asi bol von s partiou a prisiel nes
ani ja by som ti neodzvonil, zbytocne by som si minal baterku. ked bude mat cas tak ti zavola alebo aj napise. sama si napisala, ze nemate na seba cas. ak na seba nemate tolko casu tak ten vstah je zbytocny
Netreba robit predcasne závery, stači sa s nim osobne porpzpravat a pockat si na odpoved... Proste mu povedz c oti vadi...nepotlacaj to v sebe proste akakolvek blbost ti prekaza...mal by to pochopit a spolu by ste to mali vyriesit...
kasko: ak ma clovek povinnosti,napr. skolu,ktora mu neumoznuje byt s tym druhym tolko kolko potrebuje...napr kazdy druhy den...proste si treba vychutnat tie chvile kedy s tym clovekom mozes byt...ale vzdavat to vopred s tym,ze to nema zmysel je podla mna hlupe.
Vsetko sa da,len treba chciet a hlavne komunikovat
cest vynimkam,ktori napisali normalnu radu/odpoved a nie kraviny...niektori s auvedomte,co pisete,lebo clevk niekedy potrebuje si precitat nejake povzbudzujuce slova,aby mu bolo lepsie a nie tak,ze zabit sa a pod...ved smrtou sa nic nevyriesi...
nuz clovek sa stretava aj z pozitv. a negativ. radamy a treba to repsektovat
ked nie to casu tak nieto. najdite si ho. ked neodpoveda neodpoveda ma nieco na praci, ked nenapsie ma nieco na praci alebo nema kredyt a tak ti nemoze napisat
ked sa neozve tyzden tak to ries...toto ece neznamena nic..ale mozes sa ho opytat ked s nim budes ze o co slo..ja som na tom podobne a tiez neviem co mam robit takze neake velke rady ti davat nemozem..
Mozno ste preskocili niektore stadia chodenia.Chodenie sa sklada z 5 stadii:1.pritazlivost2.neistota3.vylucnost4.intimita5.zasnubenie
a ak chces aby vas vztah fungoval musite sa vratit na stadium ktore ste preskocili,ak to neurobis sotva bude vas vztah fungovat...ak ti je daco nejasne napis mi...
ahoj....prosím len sa nezabíjaj, nevyskakuj z okna a určite nerob unáhlený záwer...Ten ty aj tak nepomôže skôr ty to wšetko skomplikuje...Ja som chalana nikdy nemala, aj keď ich bolo weľa čo somnou chceli niečo mať...po dlhšej dobe som sa zmenila a prijala názor že potrebujem chalana...potrebujem niekoho lubiť ale potebujem byt aj lubena...tým sa stalo, že som si našla jedného super chalana...poznáme sa približne dva mesiace budú a začali sme spolu chodiť...chodíme spolu len týždeň...w ničom inom neny háčik len w tom že on je z ba a ja som z pk...takže sme spolu vôbec neny... ...aj mne sa stáwa že mu napňišem, ale on neodpíše, že ho prezwoním a on mi neodzwoní...dakedy mi to leze na nerwy, ale aspoň sa sretneme na icq...aspoň tam som snym...nič si ztoho nerob...to bude ok...on si po dlhšej dobe uwedomí, že to takto nejde a ak Ťa skutočne Lúbi bude stále stebov...a to že ty neodpíše resp. neodzwoní neznamená to, že Ťa neLúbi....howorí sa....
Keď ťa niekto nemiluje tak ako by si chcel tak to ešte neznamená že ťa nemiluje celým svojim srdcom.
Tak wer mu...ja mu werím...a tešim sa nawtedy keď sným budem...čým dlhšie sme spolu neny tým wiac sa naseba tešíme...a tak to má byť...StačÍ len WeriŤ jeden druhému a bude to klapať a určite nemysli nato že to chceš wyriešiť riešenie sa ukáže samo...uwidíš... stuck_out_tongue:rajem Weľa šťastia, lásky a pewné nerwy....
uuuprimne priznanie: tiez by som stresovala.. ako ja som mala taky stav, ze som bola v strese uz po jednom dni.. ale to som sa skor bala, ci je v poriadku.. a nije o to ci to s nami konci abo nije..
neber si to tak.. ked bude mat cas tak sa ozvee...
Pozri, ono po čase prejde chalana prezváňať si a písat zbytočne vela smsiek, aj ked nám babám sa tozdá nepochopitelné, je to tak....nemusí to hned znamenat ze ta uz nechce alebo ze ho strácaš
Jeeeezisi kriste, toto tak milujem, male pubertalne DEFKY.
Kriste, to som tak miloval, ked ma prezvanala cely den jak jebnuta, a ja som musel furt odzvanat, lebo jakmile som neodzvonil, uz sa ma pytala ci sa na nu hnevam, ci som sa urazil, co sa mi stalo, a ci ju este lubim.
Proste sa neprezvanajte jak jebnuty. To si mozte rovno chodit zvonit na zvoncek v dome ci byte. On ty pride zazvonit a utece, ty mu prides zazvonit a uteces
aj keby bol posledny na svete,urcite by som z okna neskocila...niektore vase keci su ,,uzasne". dakujem ludom,ktori napsiali pekne povzbudenie alebo daco podobne...
Aj ja niekedy zabudnem prezvoniť frajerke keď som s partiou ale ja som s ňou už rok a viem už o sebe niečo buť ťa má vieš kde alebo je to jeho spôsob lásky,????
Zober 23cm kuchynsky noz a chod za nim ze co si o sebe mysli a ak odpovie zle zasad mu ranu do brucha. Prepychnes mu vnutornosti, crevá a pri stasti prerazis aj chrbtovy stavec. Myslim ze po tom si zarucene uvedomi ze co spravil
boze vy ste taki zakeraci to forum zalozila asi preto lebo je smutna a chce od vas radu a vy tu na nu vyskakujete akoby ste boli najlepsi na svete "vyskoc z okna" no dakujem pekne za takych ludi len ju urazajte dalej iba sa ukazete aki ste chudaci ..
Lussy ty si s toho nic nerob ak nebude stale volat ani nic jednoducho za nim zajdi a porozpravajte sa treba byt k sebe uprimny to je dolezite vo vztahu zelam ti aby si bola taka stastna ako ja so svojou laskou
No mesiac a pol je strašne málilinko...ved si ešte dosť mladučká. Ešte dosť chalanov príde a odíde, ešte bude veľa sklamaní a pod., ale neboj, láska raz naozaj príde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Snad pomohl
Vsetko sa da,len treba chciet a hlavne komunikovat
ked nie to casu tak nieto. najdite si ho. ked neodpoveda neodpoveda ma nieco na praci, ked nenapsie ma nieco na praci alebo nema kredyt a tak ti nemoze napisat
Mozno ste preskocili niektore stadia chodenia.Chodenie sa sklada z 5 stadii:1.pritazlivost2.neistota3.vylucnost4.intimita5.zasnubenie
a ak chces aby vas vztah fungoval musite sa vratit na stadium ktore ste preskocili,ak to neurobis sotva bude vas vztah fungovat...ak ti je daco nejasne napis mi...
OKNOM!!!!
a ygor sipku? to ako z okna? som skusala z postele a nevyslo
Keď ťa niekto nemiluje tak ako by si chcel tak to ešte neznamená že ťa nemiluje celým svojim srdcom.
Tak wer mu...ja mu werím...a tešim sa nawtedy keď sným budem...čým dlhšie sme spolu neny tým wiac sa naseba tešíme...a tak to má byť...StačÍ len WeriŤ jeden druhému a bude to klapať a určite nemysli nato že to chceš wyriešiť riešenie sa ukáže samo...uwidíš... stuck_out_tongue:rajem Weľa šťastia, lásky a pewné nerwy....
je vztah cez sms...
neber si to tak.. ked bude mat cas tak sa ozvee...
Kriste, to som tak miloval, ked ma prezvanala cely den jak jebnuta, a ja som musel furt odzvanat, lebo jakmile som neodzvonil, uz sa ma pytala ci sa na nu hnevam, ci som sa urazil, co sa mi stalo, a ci ju este lubim.
Proste sa neprezvanajte jak jebnuty. To si mozte rovno chodit zvonit na zvoncek v dome ci byte. On ty pride zazvonit a utece, ty mu prides zazvonit a uteces
Lussy ty si s toho nic nerob ak nebude stale volat ani nic jednoducho za nim zajdi a porozpravajte sa treba byt k sebe uprimny to je dolezite vo vztahu zelam ti aby si bola taka stastna ako ja so svojou laskou