myslite ze sa da zalubit do niekoho... s kym si pisete???// napr.icq, skype// lepsie povedane... mat ho strasne rad toho druheho ??? lebo na slovo lubit... je skoro... a trosku silnejsie...slovo...
aj ja mam rada par ludi, ale realne su niekedy uplne ini ako cez net, ja som sa zalubila tiez do jedneho chalana cez net a neskor sme sa aj stretli, ale aj ked nevyzeral tak uzasne ako na fotke, stale na neho myslim, niecim ma dostal aj ked by som sa normalne za nim teraz asi neotocila
podla mna je to len prejav sympatii. Je ti s tym clovekom prijemne.
Nikdy vsak nemas istotu,ze tie slova su myslene uprimne... Lubit,resp. milovat su pre mna prisilne slova a cloveku,ktoreho poznas len z icq,resp. ineho messengera je to unahlene povedat.
Dolezity je osobny kontakt,takze je to len o tom,ze je ti s clovekom prijemne a chces byt s nim co njacstejsie to ide. Laska urcite nie,teda aspon podla mna,lebo kazdy mame svoju definiciu lasky.
16. ona nenapísala,že ho lubi a už vôbec nie, že ho miluje. Je to síce iba "muž bez tvare"... nepozna jeho mimiku, gesta, chôdzu...ale ma ho rada preto aky je. Aj medzi riadkami sa da čítať a spoznať človeka natoľko aby ho mala rada
hm..tak neviem ale ja som podobne "priznaky" mala ..pri matovi to je taka moja spriaznena dusicka..to je asi jediny chlapec ktory ostatne na vzdy v mojom srdiecku spolu uz mame hrozne vela toho preziteho(este ze byva tak blizko)
uz sa pozname dost dlho..proste by som ho uz nikdy nemenila...taka moja druha "kamoska" ako keby ..
moja vlastna skusenost:moja spoluziacka mi povedala ze jej byvaly spoluziak je cisty ja ale v chlapcensom prevedeni ze ona nas musi zoznamit .. a dala mu moje icq..zacali sme si pisat .. pisali sme si kazdy den aspon do 2 abo 3 rano raz sme to prehnali do pol5 rano a vzdy sme mali o com.. zacali sme si posielat fotky .. potom som zistila ze to je ten chlapec ktoreho stale vidam s mojim byvalym spoluziakom taky zlatucky .. a ten chlapec o ktorom mi stale niekto hovoril ze vaav aky gitarista ... a nakoniec ahaho ja si s nim pisem .. bola som pri pc skoro stale a cakala som len na to ako sa pri jeho nicku objavi zeleny kvietocek ... o objavi sa ahooj .. myslela som na neho kazdu chvilocku ... ja mam taky pocit ze uz vtedy som ho strasne lubila .. potom ma pozval na koncert .. vtedy som ho prvykrat naozaj stretla .. ked som ho videla na podiu hrat tie jeho nenormalne uzasne sola a jeho dlhe kucerave blondate vlasy strasne sa mi rozbuchalo srdce.. viete ako vo filmoch svet okolo sa zastavil a z plnej miestnosti sa stala prazdna miestnost kde som bola len ja a on ...uz vtedy som citila ze ho strasne strasne lubim ..chodili sme spolu viac ako 2 mesiace ..strasne rada som sa hravala s jeho vlasmi milovala som pusinkovat jeho velky nos .. a milovela som ho aj ked mal par kilecok navyse aspon som mala co obimat.. neviem si predstavit ze uz by som nikdy nepocula jeho smiesny decky hlas ktory som tak lubila .. zazila som s nim tie najkrajsie ale aj najhorsie chvile v mojom zivote ..aj tak nic nelutujem ..pretoze som zistila ze dokazem milovat a dokazem byt milovana a za to mu dakujem aj ked nam to nevyslo strasne ho lubim a budem lubit navzdy aj ked uz mozno inym sposobom .. a tesim sa co mi zovot znova prinesie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
je to podla vas prejav ZALUBENIA ???
mimochodom ti dvaja sa ete nikdy nestretli...
co vy nato ??
a prejavy zalubenia? motyle v bruchu.. jednoznacne
Nikdy vsak nemas istotu,ze tie slova su myslene uprimne... Lubit,resp. milovat su pre mna prisilne slova a cloveku,ktoreho poznas len z icq,resp. ineho messengera je to unahlene povedat.
Dolezity je osobny kontakt,takze je to len o tom,ze je ti s clovekom prijemne a chces byt s nim co njacstejsie to ide. Laska urcite nie,teda aspon podla mna,lebo kazdy mame svoju definiciu lasky.
ak sa stretnete tak raz za mesiac tak to tiez nebude stacit...a budes z toho smutna...teda akoze v kazdej laske je to riziko trapenia sa
26.: uuuuu...husteee...
da sa tak zalubit..cez net..
uz sa pozname dost dlho..proste by som ho uz nikdy nemenila...taka moja druha "kamoska" ako keby ..
ale asi sa da..