jak sa volal ten film?...Škandál na strednej škole? proste somrina...ešteže by som učiteľku za čaju mal...jedina výhoda by bola samé 1 z jej predmetu a to len v prípade dobrého sexu
@12 aha, už mi došlo, že nehovoríme o vyhrážaní sa, že sa to prezradí, ale o tom, že niečo za niečo pardón. ja by som sa asi vzoprela, ale ťažko sa mi takto hovorí, keď o nič nejde....
Nič proti tomu nemám a ani neodcuzujem veď čo môže byť horšie keď si Madonna nájde o 35 rokov mladšieho chlapa choré, ale vzťah ziačky s učiteľom nemusí byť zlý, dokonca pametám že na našej skole sa niečo podobné stalo...
Nemám proti tomu automaticky nič, ale ako povedal @tommyhot , vzniká tam určité riziko a asi ani jeden z páru by nechcel, aby sa preverovalo, či to riziko prešlo k niečomu horšiemu ...
Ak jeden druhého neučí, tak už ale taký problém nie je a ak by bolo možné, aby žiak s týmto požiadal o iného učiteľa, mohlo by to v pohode fungovať ...
Povedala by som, že začínať si vzťah s učiteľmi je veľmi riskantné, nerozumné. A navyše ak ten vzťah nevznikol medzi žiačkou/žiakom a profkou/profákom na výške, je to pedofília. Ale myslím si, že ak už dôjde k vydieraniu, treba vyhľadať pomoc okolia (od niekoho staršieho a zodpovedného).
Môj učiteľ klavíra má vzťah so svojou žiačkou. On má okolo 30, ona cirka 20 a nevadí mi to. Necucajú sa na chodbách školy, nepreťahujú sa na mojich hodinách... V tomto prípade mi to nevadí a navyše sú veľmi pekný pár.
Ale pokiaľ sa jedná o žiačku/žiaka ZŠ, takých pedagógov by som bila a bila...
ak tá žiačka nemá 15 a ten učiteľ 40 tak nech si robia čo chcú ale mimo školy... mali sme taký prípad na škole a neviem či mi to bolo viac divné zo strany vtedy ešte dievčatka alebo toho učiteľa... ale moc sa neschovávali a bolo to dosti divné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a mozno tak na vysokej akurat
podla mna by nieco taketo existovat nemalo.
no chudačiik ziak .ked sa on bude baaat
Ak jeden druhého neučí, tak už ale taký problém nie je a ak by bolo možné, aby žiak s týmto požiadal o iného učiteľa, mohlo by to v pohode fungovať ...
šak ty z toho vyrastieš keď prídu prvé problémy
Ona: Miluješ ma?
On: Áno, zlatko, milujem.
Ona: A si schopný pre mňa urobiť čokoľvek.
On: Áno, chrústik.
Ona: Tak ma zajtra nevyvolaj z matiky.
(To bolo prvé, čo mi pri tom napadlo
Ale pokiaľ sa jedná o žiačku/žiaka ZŠ, takých pedagógov by som bila a bila...