@nicolkaa úplne nudné video, autor chcel zrejme chcel vytvoriť dramatickú emóciu, a keby tam nedal ten hudobný podklad tak by sa mu to nikdy nepodarilo... Proste smútok podľa scenára... Zhrniem to: na to že to má byť smutne video, je na konci až moc smiechu.
FUJ! je mi stoho zle! tu zensku by som hned na mieste zabila! nenavidim ked ludia zabijaju zvierata len aby zamachrovali alebo s ineho hlupeho dovodu. Je to hnusne a je mi s toho na takych ludi nenavidim a vzdy budem nenavidiet. Najradsej by som takych ludi pozabijala.
@artigas huh? to video nemá byť smutné, veď to tam nahrala tá žena, ktorá je vo videu. a ona je očividne prešťastná. nešlo mi o to aby sa ovčí typ človeka pozrel na mŕtve zviera a napísal sem 50 smutných komentov a pohol sa ďalej so životom, len som chcela vedieť, čo si o tom ľudia myslia, keď človeku žiaria oči od radosti a zažíva najlepší deň života, pretože zabil krásne zviera.
@nicolkaa moj nazor je ze je to trochu jebnute ze niekomu robi radost zabijat zviera ktore je podla neho pekne to je ako povedat mam sa rad a skocit zo strechy empire state building.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dokedy si budem ničiť zem, dokedy tu budú kráčať ľudia skazy a zla, dovtedy, pokým nás nezahubí vlastna pýcha, moc a bohatstvo
filip
je to úbohosť, primitivizmus jedných sprostých a sebeckcých ľudí!...
už len chýba dodatok ako z tej chudery robia klobásky a zaber ako sa dobre nažrali .............filip