Co si o tom myslite? toto sa stalo este pred tromi rokmi..zacala som chodit aj so sesterkou von s partiou chalanov..do jedneho som sa fakt blaznivo zamilovala, a ona mi stale tvrdila, ze na ho nechce, tak som si myslela, ze mam k nemu volnu cestu.Ale akon
neviem , mne sa to tiez stalo (povodne to bola moja najlepsia kamaratka),podla mna si len chcela dokazat ze je o nieco lepsia ako ja a chcela mi dokazat ze ona ho ziska skor ako ja.. ustupila som , neozvala som sa ani jej ani jemu..nakoniec mi on volal a ospravedlnovat sa , aj tak som ho poslala do prdele
Nebudem tu vymýšľať nič pretože píšeš že máš už nový pekný pekný vzťah ktorí ti klape i tak by ti to bolo nanič. Ale i napriek tomu sa to ťažko posudzuje kto je vinný či ty, či ona - povedal by som že obidve ste na tom rovnako. Ty si sa nemala chvástať že si ho získala a ona zasa nemala začať žiarliť a trepať sa vám do vzťahu. Ktovie? Možno tvoja sesterka bola už do toho chalana zaľúbená dlhší čas len si ho ten dotyčný nevšímal tak preto sa tak začala správať. Všetko je možné - teraz to už nezistíme.
heh chodite von s partiou chalanou a ona si prave vybere toho tvojho heh zaujimave vypocitava mrcha to je...tak ale mala si len 16 dufam ze si to zobrala v pohode
u nás v triede bolo niečo podobné - mne sa zapáčil jeden chalan a potom sa o neho akoby zázrakom začala zaujímať aj naša trieda štetka - no nasrala ma čo k tomu viac. A teraz sa hraje na nevinnú a čuduje sa prečo mi tak lezie na nervy...
Podľa mňa môťeš byť rada, že to vtedy tak urobila, lebo možno keby sa s ním nebozkávala, tak by ste sa možno dali dokopy, možno by si s ním chodila dlhšie, ale možno by si nebola šťastná a možno by si vôbec nestretla svojho súčasného partnera a možno keby si to vedela, tak to aj oľutuješ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(Bože, to je ako reklama na...
kažodpádne Bon voyage