Cawes birdzaci aký máte názor na to, keď vás frajer by si písal a bol v kontakte s niekym s kym mal v minulosti sex? My sme sa rozišli potom mal po rozchode sex s jednou spolužiačkou co ako jeho vec pokračovanie 1 koment
Ale popravde ma karé že sú stále v kontakte teda teraz už nie ale boli ešte na začiatku keď sme sa znova dali dokopy... A potom keď vedel ze som s tým ie v pohode tak prestal... Ale sú spolužiaci a budú cez rok sa aj naďalej stretávat... Aj keď poedal že to bola iba jednorázovka po ktorej mal pocity viny že chcel len zahnať smútok za rozchodom tak stále mam taky divný pocit ze mi nehovorí pravdu... Sak pre o si potom stále pisu, on n ie je ten typ co by mal sex s každou mam dojem ci k nej niečo necíti... Ja som bola jeho prvá láska aj prvá v posteli tak možno chcel skúsiť niečo nové ako to mu nevycitam ved sme boli rozideni ale prečo si teda vypisovali aj naďalej? Mate niekto s tým skúsenosti?
Podla mna tato situacia nezalezi ani tak od neho, ale od teba. Uz z toho, co si napisala, vyplyva, ze mu do urcitej miery nedoverujes a citis ziarlivost. Tak sa musis rozhodnut, nakolko by ta takyto vztah emocionalne vycerpaval. Je nerealisticke nutit ho, aby komplet ignoroval svoju spoluziacku. Rovnako je blbost snazit sa ho nejak stale kontrolovat a presetrovat, s kym si prave pise, alebo s kym sa stretava - skoncite obidvaja v blazninci. Takze sa s celou situaciou budes bud musiet nejak vyrovnat, alebo to pre svoj vlastny klud skoncit. Z tvojich prispevkov mi pripada ako lepsia ta druha varianta.
Nechápem, prečo sa ľudia dávajú dokopy s bývalými. Ved pre niečo ste sa rozišli, proste to nefungovalo, načo to skúšať znova? Podľa mňa strata času. Navyše ja by som poslala do riti chlapca už len zato, že musím svoju myseľ takto trýzniť. Ked sa trápiš abo máš blbý pocit, tak to nie je harmonický vzťah a nestojí za to.
hej je to proste spolužiačka a vyzerá to tak, že nejaký spolužiakovo-kamarátsky vzťah s ňou mal aj predtým ako sa spolu vyspali, ten sex bol vybočenie z toho vzťahu lebo vy ste boli rozídení a mohol, je dosť hlúpe a nerealistické a vlastnícke od teba chcieť po ňom, aby kamarátstvo so spolužiačkou prerušil. Myslím, že si pokecali alebo mali by si pokecať o tom, že ten sex, čo mali, bola jednorázovka a teraz je chalaň zase s tebou, a to je tak všetko, čo po ňom máš právo chcieť.
Je fajn vychádzať z predpokladu, že všetci zúčastnení sú dospelí ľudia schopní si svoje vzťahy rozhovorom vyjasniť a nestrpčovať si život inými predpokladmi, kým by sa náhodou neukázalo, že to tak nie je. Ja predpokladám, že to pre nich tiež neni úplne jednoduché a je celkom awkward mať zase normálny rozhovor, alebo aspoň pre jedného z nich, a vrátiť sa nas5 k obyčajnému spolužiakovstvu ak sa niečo stalo medzi nimi medzitým, ale prečo im to máš ešte ty robiť ťažšie?
on ani ona nespravili nič zlé, a ak svojmu priateľovi neveríš dosť na to, aby si nechala jeho vzťahy z doby, keď ste neboli spolu na pokoji a na ňom, tak sa na to celé radšej vykašli teraz, skôr ako všetkých zúčastnených zamotáš do zbytočných problémov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Krista ... to je ako
Som tehotná! Bola to nehoda!
..a teraz si ťa idem zahrať
Je fajn vychádzať z predpokladu, že všetci zúčastnení sú dospelí ľudia schopní si svoje vzťahy rozhovorom vyjasniť a nestrpčovať si život inými predpokladmi, kým by sa náhodou neukázalo, že to tak nie je. Ja predpokladám, že to pre nich tiež neni úplne jednoduché a je celkom awkward mať zase normálny rozhovor, alebo aspoň pre jedného z nich, a vrátiť sa nas5 k obyčajnému spolužiakovstvu ak sa niečo stalo medzi nimi medzitým, ale prečo im to máš ešte ty robiť ťažšie?
on ani ona nespravili nič zlé, a ak svojmu priateľovi neveríš dosť na to, aby si nechala jeho vzťahy z doby, keď ste neboli spolu na pokoji a na ňom, tak sa na to celé radšej vykašli teraz, skôr ako všetkých zúčastnených zamotáš do zbytočných problémov.