Čo si myslíte o tomto výroku? Chcela by som vedieť hlavne názory chalanov...ale aj báb, diki. Kto je to kamarátka? - Spoľahlivá, chytrá, so zmyslom pre humor - a to i ten mužský. Skvelá ženská, v žiadnom prípade však nie mužatka. V mnohých ohľadoch ide o
neviem ako ma bere moj najlepsi kamarat a ta posledna veta poda mnana mna sedi...ale to ostatne noo normalne sa nechovam ale zase neprehanam a nevytvaram konflikty,muzatka niesom aj ked is vacsinou s chalanmi rozumiem lepsie ako s babami aa zvysok neviem
ta posledna veta je asi o tom,si myslim,ze ked si s nou chalan vo vsetkom inom rozumie tak jediny dovod preco spolu nechodia je asi ze sa nepritahuju..aspon tak som to pochopila ja..
tá posledná veta je drsná ale..nie vždy je pravda, poznám prípady že boli naj kamoši a začali spolu chodiť takže..aj keĎ ako ja tvrdím najlepšia kamoška pre ženy je gay...mala som obdobie keď som hľadala gaya..je tu nejaký??
Akurat sedime s kamaratom a citame to, a vraj to sedi na mna presne vsetko a ze som taka stale proste uzasna len ta posledna veta nesedi, ze pritahujem az moc chalanov, len im nedávam šancu... Ale to by za to musel stáť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
"Žiadneho z mužov, ktorí sa s ňou kamarátia, ako žena príliš nepriťahuje."
by sm povedal ze naopak a potom by to sedelo
Dobrá kamoška nedramatizuje, pomôže a je to realistka. Lenže ako realistka má aj reálny názor na chlapov, takže radšej žiadneho nechce
tam tá posledná veta je nejaká zvláštna... keď sa im nepáči tá baba, tak musí ísť jedine o výzor.
ale že do tej definície by vložil ešte kopec vecí