Myslím, že nie je priama úmera medzi láskou a neverou.Môžem niekoho milovať a pritom sa môže stať že stretnem osobu ktorá ma v danej situácii nejakým spôsobom dostane,a nevera je už len otázkou času.A človek nie je od prírody monogamný tvor.
ked niekoho milujem naozaj uprimne tak nemozem ho predsa podviest s niekym inym .....lebo to potom nie je laska ,co citim ,alebo nie je dostatocne silna ....
podla mna vpohode, zalezi od charakteru. A aj ked si clovek mysli, ze nikdy nepodvedie, tak kludne moze zlyhat pred samym sebou a uvedomi si to az potom aj bez alkoholu atd.
Môže ľúbiť. Myslím si, že keď podvedie, ovládne ho/ ju túžba, vášeň alebo ničo nové, čo s partnerkou nezažíva. Je to možné, ale osobne by som mu to nevedela odpustiť. Hoci by ma bol stále schopný ľúbiť, pretože mu možno bolo na nej príťažlivá tá dobrodružnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov