ja si myslim ze ak v tom vztahu bola naozaj laska a nerozisli sa z nasilneho dovodu (mlatil ju, chodil domov ozraty, podvadzal - proste z takeho kde toho cloveka casom znenavidis) ale rozisli sa preto ze aj ked sa mali vemi radi tak proste im to spolu neslo - neboli pre seba, tak ze aj ked si partneri najdu noveho tak vzdy budu pocitovat nieco k tomu staremu..
ako si ja neviem predstavit ze by som mojho priatela prestala milovat.. keby napr. umrel a ja by som si aj chcela najst novu znamost tak som si ista ze by mi vzdy niekde vnutri chybal.. aj toho noveho moze mat clovek rad, ale nikdy nie tolko ako prvu ozajstnu lasku..
je to dosť možné...... vlastne si myslí že je to pravdepodobné, lebo poznám niekoho, kto aj po 10 rokoch ešte vždy prechováva citi ku svojej PRAVEJ LÁSKE hoci nie sú spolu.... je to dosť smutné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
veď ani človeka, ktorého som mala rada už nemám a nemôžem ho vystáť
ako si ja neviem predstavit ze by som mojho priatela prestala milovat.. keby napr. umrel a ja by som si aj chcela najst novu znamost tak som si ista ze by mi vzdy niekde vnutri chybal.. aj toho noveho moze mat clovek rad, ale nikdy nie tolko ako prvu ozajstnu lasku..
aj na ostatnych to vidim