ja mam zmysel pre humor a to aj pre dost drsny humor ale nieco podobne od muza zene je len sproste chrapunstvo. a je jedno ci je to partner, kamarat, brat..
@prasaman lebo si slušne vychovaný,ale dnešní chalani nie sú ...
to čo ,to ako vážne ???povedal niekto niekomu ? normalne to je do plaču a nie do smiechu .: disappointed: nechápem,ako to niekto môže povedať ...a ešte chalanovi,tak možno ,ale babe ??to je nizka uroven ..
možno kebyže chalan povie svojej babe,že .." papaj prasiatko moje ufulane " ,alebo nieco v tom zmysle,tak OK,...ale toto ??je trosku moc
čaje čo tu píšu že by sa za toto neurazili si buď nevážia samé seba alebo len hrajú formu lebo dobre vedia že po tej večeri by sa hodinu vyčítavo obzerali v zrkadle a zaplakali nad každým kilom
@klaudiqaaa@58 nemozem suhlasit...kebyze mi niekto take nieco povie (co sa uz aj stalo,ale s tymi konkretnymi ludmi si tak bezne povieme), tak to nemysli vazne, lebo na sebe makam a urcite nevyzeram ako prasa
ked to poviem niekomu ja, tak to tiez nemyslim extra vazne, aj ked je clovek tucny
a ked uz by mi to niekto povedal a myslel vazne, tak nieco so sebou asi robim namiesto toho pocitu zufalstva a obzerania sa v zrkadle so slovami "od zajtra chudnem"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
lebo ak je prasa tak uz asi zerie
ak nezerie asi nie je prasa
ja mam zmysel pre humor a to aj pre dost drsny humor ale nieco podobne od muza zene je len sproste chrapunstvo. a je jedno ci je to partner, kamarat, brat..
to čo ,to ako vážne ???povedal niekto niekomu ? normalne to je do plaču a nie do smiechu .: disappointed: nechápem,ako to niekto môže povedať ...a ešte chalanovi,tak možno ,ale babe ??to je nizka uroven ..
možno kebyže chalan povie svojej babe,že .." papaj prasiatko moje ufulane " ,alebo nieco v tom zmysle,tak OK,...ale toto ??je trosku moc
ale inak @9 pobavila
@flysser
ja si bezne so znamymi 'nadavm' do prasci, ci uz s babami alebo chalanmi a nezalezi na tom ci su tucni alebo nie
ale to len preto, že má asi 48 kíl a je to psychicky vyrovnaná osoba, a máme sa radi, za iných okolností by som si to asi nedovolila
takže záleží komu a v akom zmysle to ten gentleman povedal, a to my už nezistíme
a inak
@23
ze je beznadejne zalubeny. ty mu to opatuj s usmevom. "jasne milacik mam ta rada " uvidis ako zmakne
ked to poviem niekomu ja, tak to tiez nemyslim extra vazne, aj ked je clovek tucny
a ked uz by mi to niekto povedal a myslel vazne, tak nieco so sebou asi robim namiesto toho pocitu zufalstva a obzerania sa v zrkadle so slovami "od zajtra chudnem"