čo by ste si obliekli na old school hip-hop party? už mám nejakú tú predstavu... ale neviem presne... tak mi niečo poradte prosím. ak nájdete aj nejaký dobrý obrázok, bola by som rada
jezis ludia vy ste tak lemravi podaktori...si myslite ze vsetko vam vzdy padne pod nos?je taky problem si zadat do googlu old school hip hop a najst si ten obrazok sama? my napr.nevieme aku mas postavu a ake moznosti mas, cize nepozname obsah tvojej skrine...
podla mna by si si mala dat nejake tie leginy,suknu,super hip hop tricko a obut si dajake botasky alebo leginy neviem no a este zopar naramkov podla toho co radsej nosis ked vobec sa takto obliekas dufam ze som ti pomohla
na vrch nejake znackove tricko, mikinu s kapucou a dole bud volne rifle alebo minisuknu a urcite nejake vansky, dc-cka a pod. aa este siltovku a odznaky na nu
Alebo aj sukňu si môžeš dať a zvyšok doladiť hip-hop & sk8 & retro...ale aby to pôsobilo hip-hopovo....ved neviem akú máš skriňu ani fantaziu tak to sa nedá veľmi poradiť a hlavne aby si sa fajne cítila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale nie... no, ja neviem, také veci ma moc neberú
Súhlas 13, 14
a tiez som si to predstavovala podobne jak napisala Matusana..leginy neake a take vyssie tendze ak by sa nasli