Čo si pomyslíte,keď niekde vidíte tučného človeka?
Zaujíma ma to kvôli tomu,pretože sama som trochu pri sebe a stáva sa mi,že ma niekto len kvôli tomu hneď odsúdi.Nikdy som nebola chudá,mám to v génoch,že ani nikdy nebudem.Samozrejme snažila som sa schudnúť,3 mesiace som aktívne cvičila,jedla som menej,ch
ak sa prezieraju a nic nerobia a stazuju sa ,ze su tucni tak negativne ak to maju vrodene tak normlne lebo casto s tym sa neda nic robit, ale na ulici sa nad tym nepozastavujem
no ani ja nie som nejaka stihla a mam dost nizke sebavedomie a je to odo mna hnusne, ale ked vidim niekoho vyslovene obezneho, poviem si, ze som rada za to, ako vyzeram a mam hned lepsi pocit, aj ked na ukor niekoho ineho, ale zas nemam potrebu sa vysmievat takym ludom, ale ked tu osobu poznam aj osobne a viem, ze sa vobec nehybe a vidim ju len zrat a zrat, tak mi nerobi problem povedat nieco...
rozmýšľam, že prečo je taký, či má nejakú chorobu, čo to spôsobila, alebo či sú to tie gény alebo či je to z prejedania sa...
pokiaľ si len trochu pri sebe, to až tak nevadí, dôležitejšia je osobnosť (vidím to aj na pár kamoškách ktoré vyslovene priťahujú ku sebe ľudí a na to ani nepotrebujú mať miery 90-60-90), ak to v sebe máš, tak ti to ľudia prepáčia že nevyzeráš "dokonalo" (čiže podľa toho umelo vytvoreného ideálu)
@nixxina No 3 mesiace môže byť málo,ale mňa naštvalo na tom,že za tie 3 mesiace,čo som každý večer robila brušáky,cvičila som na nohy,stehná,zadok všetko,chodila som plávať raz do týždňa,na korčuľko som chodila každú nedeľu...jedla som menej..som schudla 1 kilo.
Tak ja napríklad som zaťažená na tučnejšie/plnoštíhle ženy, proste veľké prsia, veľký zadok, veľké stehná, dala by som tu aj fotku, ale tak je to moja kamarátka a je aj na Birdz, tak to radšej nechám tak.
Čo si pomyslím?
Kedže mám podkopané sebavedomie, pomyslím si to, že som tučnejšia ako všetky ostatné a mám z toho pekelnú depku.
@wicki reakcia na @16 nestačí menej jesť a dvakrát za týždeň chodiť cvičiť a po zvyšok času sa spoliehať na pár cvikov. aspoň na začiatku by bolo fajn si vypočítať či ti to cvičenie vôbec stačí na to, čo zješ. možno si jedla menej ale stále si možno jedla dosť a cvičila málo, ja neviem... neviem či vidíš, čo sa ti snažím povedať
@junkychess Ty si vymytá. Tak asi keď taký niekto je a nič sa s tým nedá robiť, tak sa proste NEDÁ, nie?
A keď si niekto chce obliecť minisuňu, tak nech si ju oblečie. A čo že je tučný alebo čo? Neni to len pre modelky. Keď sa v tom cíti Ok tak nech to nosí.
@wicki alebo ak chces moc schudnut chod do nejakeho fitka a poprost toh oc tam je ci by ti nevypravobal plan stravovania napise ti presne kolko mozes za den coho jest aby to malo efekt D
@wicki ja som zaťažená na široké boky !! Najmä v korzetoch to vyzerá šupa bomba ... Ja som sa rozhodla že začnem behať... trošku z brucha treba mi dať dolu
nic nepozastavujem sa nad tym ale niekedy je niekto tak strasne smiesne tucny ze sa musim smiat.prepacte tloustici aj ja som len clovek a to fakt musi byt ukaz.tak napriklad ked typkovi planta rit o zadny blatnik.no a nesmej sa /blush
zvyčajne si nič nepomyslím ved je to normálne že sú aj tuční ľudia samozrejme keď zbadám veľmi tučnú osobu, myslím takú ktorá ledva chodí ,tak si len pomyslím že ako sa človek môže až tak opustiť :/
@darkkizz no kebyze mas siroke boky hned by si na ne prestala byt zatazena disponuje kostrou ze v pohode vynosim a porodim trojcata a neni den zeby som nato nepicovala
Suhlasim s junkychess, ked si niekto cely den dava pizzu z ulice + kofolu a potom sa stazuje na svoju vahu, tak... Bud nech je v pohode, alebo nech nenarieka a nieco so sebou robi.
čo by som si mala pomyslieť? sama niesom najchudšia a absolutne neriešim svoju váhu, tá je to posledné, čo budem v živote riešiť... hlavne že si zdravá a cítiš sa dobre, nepozastavuj sa nad poznámkami niektorých hlúpich ľudí ktorý odsudzujú ostatných kôli ich váhe... zasmej sa nad tým a buď rada, že nevyzeráš ako kostra... a ženy by tak rozhodne vyzerať nemali. pekný deň.
@wicki tak dnes nee to ja sa na to musim prv psychicky pripraviť .. ale hej cez prazdniny možme ... potom to možme praktizovať, keď pojdeme z Kameňa a budeme behať na bus
@darkkizz No aj ja si musím psychicky pripraviť na to A fyzicky sa musia pripraviť moje pľúca A ešte to môžeme praktizovať keď náhodou nás bude príliš silno stískať pankáč Riško a bude treba utekať
Ked je to moc tak si pomyslím že či to dotyčnej osobe nevadí ale zas može to mať chorobu a nemože schudnuť čiže nemožem vedieť a zas nie každý je chudý su aj "pri sebe" a nepomyslím si nič.
keď vidím človeka, ktorý má obvod ramena asi ako môj pás, fučí pri každom kroku a slastne čumí na každé jedlo, hej...vtedy mi je zle. ale to nebýva prípad báb, ktoré si myslia, ž sú tučné lebo pribrali 2 kilá od ideálnej váhy.
a vyslovene zle sa mi pozerá na tučné, vykŕmené deti. tých rodičov by som prefackala
nic..ked vidim dievca, ktorej to dokonca pristane, tak je pre mna kocka. Kazdy moze byt pekny tak ako sa pekny citi. Nemyslim si, ze ked je niekto tucny alebo baculaty, ze je odsúdeniahodný, to iste by som mohol povedat ostihlych, svalnatych a pod.... ludia su takí, každí je iní a sme takí aký sme. Chudnut nasilu lebo som tucny je hlupost. Clovek, ktory je plnostihly od narodenia to ma v sebe a nikdy chudsi nebude, skor si moze vahu udrzovat cvicenim a zaroven ju spevnit a formovat aby bola krajsia.
Nic zvlastne...co by som si mala pomysliet?Clovek ako kazdy iny..zalezi na dojme,co z toho cloveka ziary,ked je usmiaty,tvari sa priatlelsky a milo..alebo proste z neho ide jeho osobnost-charizma,tak mam z takeho cloveka dobry dojem,bez ohladu nato aku postavu ma..to je len malichernost nedolezita pre zivot,si myslim..takze bud so sebou spokojna,lebo kazdy je pekny taky aky je..a mal by o tom vediet a to by malo z neho aj ziarit-to sebavedomie a potom sa hned zapaci aj inym
3.moji zlatí, niektorí ľudia ani nie sú tuční, len majú kosti ako T-rex (vrátane mojej ,,maličkosti").......a to riadne opticky pridáva......čo že v skutočnosti ste chudí.......
nepomyslím si nič špeciálne, len dosť neesteticky na mňa pôsobí keď sa ľudia nevedia obliecť podľa svojej postavy...keď má niekto dosť značnú nadváhu tak sa proste nenaprace do minisukne s číslom 34,a ak hej tak to vyzerá naozaj zle....nepáči sa mi keď si ľudia kupujú menšie oblečenie a potom im ztade trčí "sadlo" alebo ako to mám nazvať,a to neplatí len pre extrémne obéznych...takže ľudia obliekajte sa vzhľadom k svojej postave
@ba55tripper a myslíš si že by nechcel byť chudý? Nikto neni tlstý dobrovoľne...Buď majú chorobu,slabú vôľu alebo neviem čo... Ale to ty nepochopíš keď nie si v ich koži! Posudzovať druhých vie každý!!
@stexie tak sorry ale ospravedlnovat obezitu tym ze niekto ma slabu volu a preziera sa lebo nevie odolat je smiesne. ja nikoho neposudzujem ja sa len smejem ked je nieco smiesne to je cele.nehovor za mna veci ktore som nevyslovil (nenapisal)
@stexie ved nic ale ked sa prejeda do monstroznej obezity tak myslim ze pri 120kg by to mohlo zacat ist a samozrejme ze s diagnozami ako stitna zlaza a tak to je pravda.ale ked niekto nema volu tak je to o nom.tiez nemozes kazdeho kokota ospravedlnit tym ze sak mal hento zle a hento zle.kazdy ma nejaky takyto dovod a predsa nie sme vsetci kokoti no mam ale ta zatial nie je nikomu na smiech
nikdy som nejako extra neriešila postavy iných ľudí. Sú akí sú. A je t ich problém si myslím....
ale nedávno som sa nad tým zamyslela... išla som do Jednoty...a tam bola pani...ktorá akosi... musela ísť do obchodu bokom... lebo inak by sa tam cez tie dvere nevtrepala... čo je moc, to je moc
nechapem to, ked niekto povie, ze to ma v genoch....omg sak ked sa neprezieram, tak nemozem mat v genoch to..ze "och zrazu som tlsta"..co mi sam raste tuk? ..nechapem
žijem v meste,kde je to maximálne kaťdému u piči. nemyslím si o nich nič, dokonca si to niekedy ani nevšimnem. ja soma som bola vžfy tlstá, potom som veelmi schudla a jebalo mi z toho...a teraz som zas tlstá, nieže mám 170 a 50 kg a pičujem že som tlstá,proste som...neviem,teraz to neriešim,ked ma to chytí,zas prestanem chlastať a válať šuinky a schudnem a budem ťrať ovsené vločky....ale teraz mi je to max. jedno. každy je jaký chce byť.....
ak vidím na napr. na našej škole tučnú babu pomyslím si ,,ako mže byť volejbalistka-športovkyňa taká tučná?,, proste to nejak nedokážem pochopiť......
a zase ak je niekto trochu pri sebe neriešim to...
ak je však niekto vyslovene obézny, napr. minule vo vlaku sedeli oproti sebe syn s matkou pričom obaja zabrali obidve celé sedadlá...pozastavím sa nad tým a je to..nechutné, nezdravé.....
niekto za to fakt nemôže, a tak ako je niekto chudy a nemože pribrať tak je to aj naopak, a zase na jednej strane niektore baby z mojho okolia ktore su take bambulky si ani neviem predstavit ze by boli chude, proste im to svečí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
a 3 mesiace moze byt malo
pokiaľ si len trochu pri sebe, to až tak nevadí, dôležitejšia je osobnosť (vidím to aj na pár kamoškách ktoré vyslovene priťahujú ku sebe ľudí a na to ani nepotrebujú mať miery 90-60-90), ak to v sebe máš, tak ti to ľudia prepáčia že nevyzeráš "dokonalo" (čiže podľa toho umelo vytvoreného ideálu)
ale brutalne sa mi dviha zaludok/lezie na nervy ked:
-sa mi taky tucny clovek stazuje aky je tucny atd...
-ked vidim ze ide nejaka tucna holka ma na sebe minisuknu a sadlo jej vytrca o 106..
Ked je niekto tucny a vadi mu to ..nech sa paci..nech s tym nieco robi ...a nestazuje sa (nezatazuje) tymi kecami okolie.
Čo si pomyslím?
Kedže mám podkopané sebavedomie, pomyslím si to, že som tučnejšia ako všetky ostatné a mám z toho pekelnú depku.
A keď si niekto chce obliecť minisuňu, tak nech si ju oblečie. A čo že je tučný alebo čo? Neni to len pre modelky. Keď sa v tom cíti Ok tak nech to nosí.
A ešte si poviem že si taký človek ľúbi veľa a nezdravo popapať
Inak tú diétu si určite držala zle. Lebo už len logicky, ak spotrebuješ viac energie ako prijmeš, nemáš z čoho pribrať. To je len taký príklad.
@wicki ja som zaťažená na široké boky !! Najmä v korzetoch to vyzerá šupa bomba ... Ja som sa rozhodla že začnem behať... trošku z brucha treba mi dať dolu
a jestli Vám to nestačí
kdyby tam stála stovka žen,
vyzvu ji k tanci a to netančim.
Na úzky pás a široké boky nedám dopustiť
Asi je tomu pre niektorych tazke uverit ale TO JE REAKCIA NORMALNEHO CLOVEKA.
obezny/a - A sarka! mal/a by som sebou niečo spraviť
Debilov nerieš...
a vyslovene zle sa mi pozerá na tučné, vykŕmené deti. tých rodičov by som prefackala
2.aj ja by som bila rodičov tučných detí
3.moji zlatí, niektorí ľudia ani nie sú tuční, len majú kosti ako T-rex (vrátane mojej ,,maličkosti").......a to riadne opticky pridáva......čo že v skutočnosti ste chudí.......
Len... ked chces, da sa to. Naozaj sa to da.
A co hovorim na tucnych ludi? Podla toho, co je pre mna tucny clovek. Radsej drzim hubu.
ale nedávno som sa nad tým zamyslela... išla som do Jednoty...a tam bola pani...ktorá akosi... musela ísť do obchodu bokom... lebo inak by sa tam cez tie dvere nevtrepala... čo je moc, to je moc
.....len ja som tak smiesne krivo tlsty nadvahu mam takych 10 kil ale vyzera to blbo neviem preco nemozem byt tlsty normalnym sposobom
ak vidím na napr. na našej škole tučnú babu pomyslím si ,,ako mže byť volejbalistka-športovkyňa taká tučná?,, proste to nejak nedokážem pochopiť......
a zase ak je niekto trochu pri sebe neriešim to...
ak je však niekto vyslovene obézny, napr. minule vo vlaku sedeli oproti sebe syn s matkou pričom obaja zabrali obidve celé sedadlá...pozastavím sa nad tým a je to..nechutné, nezdravé.....