všetko je "umelo" vytvorené....vianoce, velká noc, halloween, fašiangy, mikuláš....ale predstav si že by žiaden z týchto sviatkov neexistoval....mne by chýbali
pripijem si na ludi ktori cely februar prepicuju aky je valentin americky, umely, komercny, trapny sviatok a ako si treba vyznavat lasku ktorykolvek den
Nepripomínam si nič z toho a väčšinu z možností som ani nevedela, že sa stala "dnes"
Ale je mi jasné, že ide o pokus o pičovanie na Valentína a celkom pekné zhrnutie, čo sa ešte stalo v tento dátum ... a naozaj nechápem, že to ešte niekoho baví vôbec sa tým zapodievať, kto chce, Valentína oslavuje, kto nechce, neoslavuje, to je veda, čo?
ale inak proti Valentínu nič nemám, keby som s frajerom dnes tak si spravíme pekný večer s vínkom a dobrým jedlom.. tak ako xy krát do roka. absolútne nerozumiem ľuďom, ktorí dokážu odsúdiť ešte aj sviatok lásky a musia to byť fakt zakomplexované a zatrpknuté osoby, ktoré aj na niečom takom dokážu vidieť niečo hrozné a otrasné a odsúdeniahodné.
argument, že lásku si treba vyznávať každý deň je najhlúpejší argument ever, pretože to, že niekto slávi Valentína ani prinajmenšom neznamená, že v iné dni si lásku partneri nevyznávajú..
alebo si to predstavujú tak, že po sebe štekajú 364 dní do roka a potom ten jeden deň sú na seba super milí a dobrí a dajú si darček? to je smiešne fakt, ale kto lásku nepozná a nemá to očividne nepochopí, lebo najviac pičujú tú, čo sú stále sami a neustále ten Valentín riešia..
Pripomínam si to, že by som si mala zistiť, či sa ruže dajú chovať aj v byte a ak hej, tak zajtra (keď už budú v akcii) si kúpiť jeden kríček v Lidli a nazvať ho Izolda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a
že nemám zabudnúť zaplatiť nájom.
dementi
Ale je mi jasné, že ide o pokus o pičovanie na Valentína a celkom pekné zhrnutie, čo sa ešte stalo v tento dátum ... a naozaj nechápem, že to ešte niekoho baví vôbec sa tým zapodievať, kto chce, Valentína oslavuje, kto nechce, neoslavuje, to je veda, čo?
argument, že lásku si treba vyznávať každý deň je najhlúpejší argument ever, pretože to, že niekto slávi Valentína ani prinajmenšom neznamená, že v iné dni si lásku partneri nevyznávajú..
alebo si to predstavujú tak, že po sebe štekajú 364 dní do roka a potom ten jeden deň sú na seba super milí a dobrí a dajú si darček? to je smiešne fakt, ale kto lásku nepozná a nemá to očividne nepochopí, lebo najviac pičujú tú, čo sú stále sami a neustále ten Valentín riešia..
že @lawey
nielen akože
:S
Počul som o tom.
Konečne niekto, kto sa zaujíma o takéto veci.