Z každej strany sa na mňa začínajú lepiť baby a ja prestávam tušiť ako to zvládať (zneje to ako samochvála). Asi mám problém - nedokážem milovať resp. už rok ma žiadna nenadchla a nechcem byť sám.
mala som podobný problém, do nikoho som sa nevedela uprimne od srdca zalúbiť..až sa to jedného zázračného dna zmenilo..aspon dúfam,,,aj tam som dlho váhala..a možno kdesi v duši este váham,,ale..ktovie ako to má byť
dám ti radu mladý. vyber si všetky, nalej do nich fľašu absolutky, daj ich do klietky a zavri do pivnice, za jedlo ich nechaj písať ti úlohy a nakoniec ich rozpredaj na orgány.
to mi pripomina problemy charlieho z Dva a pol chlapa ten sa nakoniec zalubil do tej jedinej, ktora ho nechcela ..tota baletka:
ako...vyber si co chces len poprosim ked z dotycnou/dotycnymi nemas vazne plany, tak si radsej s nimi nezacinaj ... vy muzi neviete ocivne jak zenu boli zistenie, ze ju niekto taha za nos......
Ber tu, ktora bude akceptovat aj to, ze ju nemilujes. Ale bud otvoreny a povedz, ze nic viac nechces, alebo sa a to cele vykasli.. Lebo iak by si tym mohol v konecnom dosledku ublizit ako jej, tak aj svojej povesti a mohol by si mat po vsetkych takychto milych problemoch na najblizsie desatrocie...
nechaj to plávať, ani ty by si nechcel, aby sa s tebou niekto zahrával... ale ako hovorí jedno múdre prirovanie- to čo nechceš, aby robili tebe, tak nerob ani ty im...
@yeya pipunka moja ja si môžem honkať jedine na tebe...(bez srandy - prvá mi to povedala a druhá to napísala... - neboj je čo závidieť chalan ako ja sa na každom rohu nestretá....)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
že jo?
Zobud sa zo sna
(irónia)
ako...vyber si co chces len poprosim ked z dotycnou/dotycnymi nemas vazne plany, tak si radsej s nimi nezacinaj ... vy muzi neviete ocivne jak zenu boli zistenie, ze ju niekto taha za nos......
možnosť 0
@vismaior - áno určite by sa nestretli...
@mm47 -
@zajko30 - nad tým som neuvažoval
@salora , @d4nn13ll - 16
@antifunebracka
Ďakujem všetkým, ale asi volím možnosti 1, alebo 5...