pýtam sa to každý deň sama seba,... Nemám kamarátov, najlepšia kamoška ma vymenila za chalana,ja som nikdy nemala chalana, škola ma ničí nezvládam to tam,,, všetko je strašne zle čo mám robiť ???
najprv nehľadaj vo všetkom len negatíva, nemáš chalana? to príde časom, nemôžeš niečo také chcieť z jedného dňa na druhý, a ak nemáš teraz nejak kamarátov, neviem či chceš ísť na výšku, ale ako spomínala v @3 tak tam si ich určite nájdeš
urči si nejaké priority, ciele, ktoré chceš dosiahnuť a hlavne mysli pozitívne, uvidíš, že časom to pôjde ľahšie
tiež som si našiel kamošov/-šky až na výške, teda takých rozumnejších, a čo máš robiť - vydrž a hlavu hore! a to, že nemáš nikoho, sa netráp, ani ja som nemal nikdy žiadnu frajerku a som tu a poznám aj omnoho horšie "prípady" odo mňa a zo školy, ak ti niečo nejde skús doučko
keby si túto otázku položil človek, ktorý akurát zistil, že má rakovinu a ostáva mu pár dní, človek, ktorý nemá dať čo do úst, žena, čo potratila dieťa, tak tú otázku neberiem ako nič zlé, ale túto diskusiu si na môj vkus dosť zle nazvala.
@unchained no ty si jak ja tiez sa na mna kamosi vykaslali ked som sa odstahoval..teraz budem mat dovolenku,pridem domov a silne pochybujem,ze si miekto na mna najde cas aj ked pridem do rodneho mesta... ja som zvolil odchod z domova,zijem si tak trosku samotarskym zivotom,alennovym znamostiam sa nebranim..
a preco nemas chalana?podla foto si pekna..hmm..
fakt by to chcelo zmenit prostredie,nebude ta to az tak zrat ako keby si bola vzdy medzi tymi istymi ludmi..
prestan v prvom rade s uvahami, co si ty komu urobila alebo co si spravila zle... si skvela baba a je to ich chyba, ked sa s tebou nebavia alebo co. s frajerom si nerob starosti, chlapi su len na to, aby si z nich mala nervy. ja som si na strednej tiez nerozumela so spoluziakmi a svet sa nezrutil, isla som na vysku, tam som si nasla omnoho omnoho lepsiu spolocnost. hlavu hore, mysli pozitivne
hlavne sebalutost a otazky typu "co som komu urobila ze musim takto trpiet ja si tento horky zivot nezasluzim" ti pomozu velky prd, daj sa dokopy a ked chces kamaratov tak bud kamaratska, ale mozno prides po case na to ze ti je lepsie ked na teba "vsetci seru" a nikto ta vkuse neotravuje a nesere sa ti do vsetkeho. a nikdy na teba VSETCI neseru, btw. nemaj slabosske reci, daj si facku a sustreduj sa na to aby si si to vylepsila v skole, urci si priority a podla toho sa snaz. kazdy sa vie chytat za hlavu ako im je zle, tazsie je uz dat si otazku "preco mi je zle?" a zacinat od seba, nie hladat preco je kazdy jebnuty a sere na mna. snaz sa byt stastna, nie hovorit o tom, aka si nestastna, potom ti to nestastie vlastne aj vyhovuje.
ani ja nemám kamarátov v triede sa čudujem, že v ostatných je ich viac ale ako moc to neriešim občas mi to je lúto aspon nemusím riešiť blbosti typu "mám tie líčka dobré? hodia sa mi?" .. a vyzerá s nimi jak marfuša
@obsadiliminick no podla tej fotky sa zrovna neriad lebo dotycna na fotke je modelka
@unchained podla svojho profilu si nezaujimava, pre opacne pohlavie nie prilis atraktivna. To nie je tym co si komu urobila, ale co si urobila zo seba. Dostanu ta z toho trava a chlast.
využí tu zázračnú moc modlidby, jedine kto prosí dostane, od života nemôžme len brať, ale aj dávať.......
Ježiš nás miluje všetkých, takých akí sme, On je tvojím najväčším priateľom, ani o tom nevieš, príjmi ho do svojho srdca a uvidíš, že sa všetko zmení.......
a keď sa nevieš modliť, stači sa s ním porozprávať, poprosiť ho, požalovať, poplakať si a zázrak sa udeje .......
@unchained Mne keď sa stalo niečo podobné, proste sa na mňa všetci vykašlali, mala som iba jedinú kamrátku (nebola to priatelka len jediný človek ktorému som neprekážala že by odo mňa utiekol) tešila som sa na prázniny ako pedofil na dieťatko ! Už aby tu boli! ale kedže som nemala poriadne s kým chodiť von, veľa som premýšlala, vtedy som si povedala že sa posledný rok nebudem sústrediť na kamaratov a problémy,ale na školu a aby som všetko zvládla -zdokonalila sa- no ako som nastúpila do triedy odrazu nikto proti mne nič nemal tak nejak sme si to vysvetlili a všetko je fajn.....možno to bolo aj tým že som prestala dúfať a všetkým sa zožierať prišlo to samo milím úsmevom a podravom Welcome to life! Daj si otázku čo by si urobila keby si vedela že je tvoj posledný deň života? už vieš? Tak načo čakáš ! urob to! možno je to ťažké ale nemožeš nič stratiť keď hovoríš že nikoho nemáš (priatelov) ...... veľa šťastia ono to aj tak vždy prejde po čase
nájdi si záľuby a "krúžky" ktoré ťa budú baviť, nájdeš si tam veľa priateľov, s podobnými záľubami (vlastná skúsenosť) ešte odporúčam knihu "Dale Cornegie Jak získat přatelé"
Nemas kamaratov? Najdi si ich! Ked v okoli nemas na to vhodnych kandidatov, hladaj inde....v triede si malokto najde vela dobrych kamosov..ja som si tam nasiel zopar (ale uz dobrych kamosov).
K tvojej najlepsiej kamaratke sa netreba vyjadrovat-ved si uziva s priatelom, co je normalne, ved co by si robila ty na jej mieste? Nenariekaj, ze nemas chalana, zoznamuj sa! ved pre zenu je vzdy lahsie si zohnat chlapa, ako pre chlapa si zohnat zenu Ked pojdes na vysku, sama to uvidis- 90% chlapov je tam strasne nadrzanych a beru takmer cokolvek..sorry, ak je to pre teba povedane tvrdo, ale je to pravda v 99% pripadoch.
Skolu nezvladas? Zacni sa ucit!...a prestan hlavne hulit, to ti znici zivot.
Hlava hore, ber veci pozitívne, predstav si že je všetko okej, maj sa rada... Hľadaj ľudí, neseď doma, nájdi si nejaký klub štrikovania a nájdi si tam frajera, rob všetko pre to aby to tak ďalej nebolo len nefňukaj!
@unchained odkial si chcem sa s tebou kamaratit ale nee prepac (aj ked keby si bola niekde z blizka tak to myslim vazne ja som najebany a som na tom inak podobne ako ty skolu som ani nedokoncil a kamaratov nemam tiez a momentalne ani robotu a ani sa mi do ziandej nechce takze beznadejny pripad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
urči si nejaké priority, ciele, ktoré chceš dosiahnuť a hlavne mysli pozitívne, uvidíš, že časom to pôjde ľahšie
a preco nemas chalana?podla foto si pekna..hmm..
fakt by to chcelo zmenit prostredie,nebude ta to az tak zrat ako keby si bola vzdy medzi tymi istymi ludmi..
Ničí ťa škola? ...začni sa jej viac venovať.
...ja teda naozaj nevidím žiaden problém.
@unchained podla svojho profilu si nezaujimava, pre opacne pohlavie nie prilis atraktivna. To nie je tym co si komu urobila, ale co si urobila zo seba. Dostanu ta z toho trava a chlast.
a btw ja radsej krematorium ako zem
Ježiš nás miluje všetkých, takých akí sme, On je tvojím najväčším priateľom, ani o tom nevieš, príjmi ho do svojho srdca a uvidíš, že sa všetko zmení.......
a keď sa nevieš modliť, stači sa s ním porozprávať, poprosiť ho, požalovať, poplakať si a zázrak sa udeje .......
filip
K tvojej najlepsiej kamaratke sa netreba vyjadrovat-ved si uziva s priatelom, co je normalne, ved co by si robila ty na jej mieste? Nenariekaj, ze nemas chalana, zoznamuj sa! ved pre zenu je vzdy lahsie si zohnat chlapa, ako pre chlapa si zohnat zenu Ked pojdes na vysku, sama to uvidis- 90% chlapov je tam strasne nadrzanych a beru takmer cokolvek..sorry, ak je to pre teba povedane tvrdo, ale je to pravda v 99% pripadoch.
Skolu nezvladas? Zacni sa ucit!...a prestan hlavne hulit, to ti znici zivot.
@nicolkaa boze ja som asi fakt do teba