Som 16ročné dievča...čo sa v 15zamilovalo do o 12rokov staršieho chalana...muža...niektorí si hneď pri prečítaní prvej vety pomyslia..noo zbohom ďalšia pubertálna dievčina čo sa nevie vpratať do kože....bránila som sa tomuto vzťahu od začiatku ale city bo
vies, od kedy mal vela prace, tak ta videl menej a ako sa hovori: zide z oci, zide z mysle. A ked ta uz nemiluje budes sa s tym nejak musiet vysporiadat, najlepsie by bolo, keby si ho nevidala (teda ked dojde k zaveru ze ta naozaj nemiluje), aby aj tebe "zisiel z mysle"
vsak sa s nim o tom porzpravaj. on zasa nema tolko rokov kolko mas ty. takze asi tak. Takze sa musi starat o to aby prezil. ma menej casu. musi sa prisposobit. a ak sa ti nepaci tak sa s nim rozit. cas uakze. ale zasa ty nemusi cakat vsakze. aj tak si spravis po svojom
sandy114: keby je to tak...ja som sa snažila chodiť za ním vždy ked som mohla...každý den som mu chodila ten bar pomáhať otvoriť...potom ked sa mali naši vrátiť z práce tak som isla domov a vecer znova pomoct mu....len v poslednej dobe ostal nejaky divny zdrzanlivy a nakoniec z neho vyliezlo ze nevie ci ma este miluje ze ho tento vztah uz nebavi veľmi...
Poviem ti to takto. Ty mas 16, on ma 28 a ako hovoris podnika. Taky chlap ma ine priority nez baba ktora len nedavno zacala strednu. Necudoval by som sa, keby to je z jeho strany len nejaky ulet (nejaka kriza kedy si dotycny potreboval zasunut a nebolo do coho, tak zobral prvu naivnu 15ku).
@8 poznam chlapa (vo veku toho tvojho) ktory by koli tomu aby zasunul spravil hocico. Aj stracal cas s 15 rocnou pubertiackov.
Nehovorim ze ten tvoj k tebe nieco necitil, ale sama vidis ze si uvedomil ze to nema vyznam (pochopis ked skoncis skolu a budes sa musiet starat sama o seba a nie vlacit sa s neplnoletym deckom). To ze ma biznis a vasi vam nedovolia stykat sa, mu len padlo vhod ako dobra vyhovorka..
@10 forum nie je o podporovani ale o diskutovani, takze na to, ze ti tu vsetci nebudu pritakavat si sa mohla pripravit.
neviem,nie je odpoved. Sami vidite,ze ten ,,vztah,, je v pase. Kedze uz na seba nemate cas, mozno je to tak,ze sa potrebuje s tebou nejak rozist a vyhovorka s pracou je akceptovatelna...
Len ty a on poznate pravdu,takze ho dokop do jasneho stanoviska.
je medzi vami velky vekovy rozdiel a to moc nejde dokopy a ja vecinou,ked som v ,,takych" situaciach,tak ich nechavam tak a je zabudnute,naco znova rozoberat to,co nestoji ani za to a rozid sa s nim
mozno som mlada a naivna...ale uz viem co chcem...a viem ze aj on ma ma moc rad...ja som len chcela vediet co mam urobit...povedala som mu ze ked sa chce rozist nech mi to povie na rovinu...lenze on ani to nechce...nevie celkom co chce asi...ani neviem co som od tohto tu cakala...mozno nejaku podporu...ale uz nechcem plakat dohodli sme sa ze cas to vyriesi...ked som s nim sprava sa ku mne normalne tak to hadam este bude dobre...dufam...a neodsudzujte ma velmi...je to tak zle zamilovat sa?? aj ked do nespravnej osoby?
hmm ja myslim ze ten vekovy rozdiel je fakt dost velky..ale tak zas treba to zobrat z inej strany..: co ma laska spolocne s vekom?? podla mna ked s alubite nie je co riesit a co mas spravit??? Podla mna...vazne sa s nim porozpravaj..co a ako, a ako tobde dalej..a ptoom sa rozhodni a daj mi vediet..inak-..vela stastia
Aj ked vam to klapalo, 12 rokov je 12 rokov....zijete v inych sferach...on je vo veku kedy by uz mal mat zenu mozno aj to dieta, ty mas este zivot red sebou a hlavne sobodu. Kebby ste spolu ostali, tak asi by si sa vydavala hned po 18 a hned aj decko a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vsak sa s nim o tom porzpravaj. on zasa nema tolko rokov kolko mas ty. takze asi tak. Takze sa musi starat o to aby prezil. ma menej casu. musi sa prisposobit. a ak sa ti nepaci tak sa s nim rozit. cas uakze. ale zasa ty nemusi cakat vsakze. aj tak si spravis po svojom
A možno by bolo lepšie nechať ho ísť svojou cestou, takto by si sa asi len trápila.
Nehovorim ze ten tvoj k tebe nieco necitil, ale sama vidis ze si uvedomil ze to nema vyznam (pochopis ked skoncis skolu a budes sa musiet starat sama o seba a nie vlacit sa s neplnoletym deckom). To ze ma biznis a vasi vam nedovolia stykat sa, mu len padlo vhod ako dobra vyhovorka..
@10 forum nie je o podporovani ale o diskutovani, takze na to, ze ti tu vsetci nebudu pritakavat si sa mohla pripravit.
Ale ty si si tým nejak moc istý, to si vyložil z tarotových karát?
Lenka poviem ti tak, vieme o ňom holé nič ... By si mala sama tak trocha vedieť ako to vníma, veď ho nejaký ten piatok poznáš ...
Len ty a on poznate pravdu,takze ho dokop do jasneho stanoviska.
Si este mladucka, tak si uzivaj zivota