Keď sme sa s priateľom milovali, chcela som to nejako osviežiť a tak som použila zaručenú radu z magazínu Eva a v tom najlepšom som mu teda strčila prst do zadku. Lenže nemu sa to absolútne nepáčilo a ešte mi aj vynadal čo to robím a povedal mi, že nie so
inak tieto primastené rady typu "Po tomto rozhodne neodolá" to podla mna každá vie čo sa snád páči jej parnerovi tak nebude skúšať nejaké triky čím by ho vystrašila ..
@denca91 Veď píšem že mi je od remesla pochybujem že by ma ako elektrotechnika a možno budúceho strojného inžiniera zamestnali ako spisovateľa do časáku.
@birdzaciik podľa mňa si trápny fake, lebo ako tak čítam už dlhšiu dobu tvoje reakcie vo fórach, tak tliachaš jednu kokotinu za druhou, až sa mi veriť nechce, že by si bola "skutočná"... a ak hej, tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Inak povedane, ani mne by sa nepacilo keby mi niekto palcoval rit
"a tak som použila zaručenú radu z magazínu Eva" tu hľadaj príčinu. Nečítaj žvásty.
@denca91 dva tak akurát, zlatá stredná cesta
ale dobrý fejk
(ach)
Dost by som sa smial, keby autorka bola nejaka feministicka lesbicka a len chcela rozbit co najviac partnerstiev
... (no offense, ale spamätaj sa)