Potreboval by som poradiť vo vzťahu. Ide o to že s priateľkou sme spolu cca pol roka. Pracovala v zahraničí keď sme sa spoznali a dali dokopy. Dá sa povedať že od vtedy do teraz nám všetko funguje a klape. Prestala robiť v zahraničí kvôli
mne. Nie že by som ju nútil alebo jej to nakázal. Sama sa rozhodla lebo sme sa videli len cez víkend a niekedy len každý druhý atď. Tak sama tam skončila pretože chcela byť viac pri mne. Samozrejme ja som bol len rád. Vystriedala tu pár zamestnaní keďže nájsť niečo normálne bol problém. Ale aj to sa zadarilo a teraz má zaujímavú a zodpovednú prácu. No posledný týždeň / dva je vidieť že nie je vo svojej koži. Niečo jej chýba.
Bavili sme sa o tom a došli sme k záveru že jej chýba to "pendlovanie" byť raz tu raz tu a zase raz tu. Ničí ju ten stereotyp. A dokonca zase uvažuje že chce ísť preč. Kým je mladá atď.
Ja ju na jednej strane chápem a kľudne by son sa zbalil a išiel s ňou no mám tu vlastné podnikanie. To mi tú možnosť nedá a bolo by to nefér pri tom fakte koľko času zo života som tomu venoval.
Preto neviem čo s tým, povedal som jej nech si vytvorí ďalšie aktivity. Veď dnes sa dá robiť milión vecí popri robote. Keď potrebuje aktivitu. No mám pocit že to zahraničie je jediné čo vidí.
Ešte na začiatku mi povedala že keby mala s niekým byť tak že ho vidí 5x do mesiaca tak s ním nie je. A toho sa bojím. Že to takto dopadne. Ďakujem za názor. Pekný zvyšok dňa.
Asi nic s tym neurobis, nema zmysel byt spolu nasilu, ak sa ona ma citit cely cas mizerne. Mne by asi preskocilo, kebyze musim zit na Slovensku nejak dlhodobo.
Pockajte este par tyzdnov a uvidite, ci to ma zmysel, alebo nie.
no asi to "neni ono" ked vobec takto uvazuje.. ja som mala tiez urcite plany a sny, vzdy som napr chcela ist na erasmus a nejako som s tym pocitala ze pojdem a bude to super.. ale proste zalubila som sa a nepripada do uvahy, hej jasne je mi to niekedy luto a chcela by som ist, ale realne nad tym ani neuvazujem lebo viem ze by mi to za to nestalo, ze ho tak lubim ze by som proste bola nestastna cely ten cas bez neho.. proste o tom to je prisposobit sa a prisposobit svoje plany ked mas niekoho naozaj rad a najst nejaky kompromis medzi vsetkym.. ked toho nie je schopna a tak asi neni "ta prava".. ja by som kludne mala najvacsi stereotyp na svete len aby sme mohli byt stale spolu, proste vela veci by som tomu obetovala a zle znasam aj ked sa nevidime jeden den, a to sme spolu 2 a pol roka nie 6 mesiacov :/
dobre si povedal, nech si najde aktivity, zarabat moze aj podnikanim, nemusi ist vylucne o robotu za dobre peniaze, stereotypna robota, treba aby nasla rovnovahu. Nech len skusa dalej, ale ked uz sa raz vzdala od zahranicia, tak to moze na chvilu odlozit, presvedc ju, ze je to zly napad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Bavili sme sa o tom a došli sme k záveru že jej chýba to "pendlovanie" byť raz tu raz tu a zase raz tu. Ničí ju ten stereotyp. A dokonca zase uvažuje že chce ísť preč. Kým je mladá atď.
Ja ju na jednej strane chápem a kľudne by son sa zbalil a išiel s ňou no mám tu vlastné podnikanie. To mi tú možnosť nedá a bolo by to nefér pri tom fakte koľko času zo života som tomu venoval.
Preto neviem čo s tým, povedal som jej nech si vytvorí ďalšie aktivity. Veď dnes sa dá robiť milión vecí popri robote. Keď potrebuje aktivitu. No mám pocit že to zahraničie je jediné čo vidí.
Ešte na začiatku mi povedala že keby mala s niekým byť tak že ho vidí 5x do mesiaca tak s ním nie je. A toho sa bojím. Že to takto dopadne. Ďakujem za názor. Pekný zvyšok dňa.
Pockajte este par tyzdnov a uvidite, ci to ma zmysel, alebo nie.