@plarika.. hmm no neviem neviem heh mama nemá v podstate kam ísť.. aleee keby NAHODOU.. taak ja neviem.. asi by som sa skôr šla von poriadne zabaviť alebo čo... do bytu ja nikoho nepúšťam ked netreba.. nemám to rada..
Stáva sa mi to úplne bežne a nemám deštruktívne sklony aby som sem zavolala 50 ľudí ktorí by mi šetko v dome porozbíjali a celú záhradu ogrcali a omočili...
to je nemoznee...moj otec by sa v noci z domu nepohol...je dost lenivy proste nikam nechodi...ale keby nahodou tak asi by som nikoho nevolala...a konecne by som si uzivala ticho... ale hovorim to sa nestane
mno ked mam volny byt tak aj tak nie som doma.. naco sak v tomto teple ked jeuz aj teplo vecer.. tak radsej budem von ako doma robit bordel kto to ma potom upratovat_
tento týždeň som bola deň sama doma a spala tu kamoška..minulý týždeň som bola deň doslova sama doma predtým tu spával priateľ a aj nabudúce (ak nejaké bude), zavolám len jeho
no tak všeličo sa dá zvyknem si nahlas spievať.. či zapnem ventilátor a tancujem pred ním.. či dám si otcovu kravatu na hlavu a vyjem zmrzlinu alebo v tomto teple sa zvyknem vyzliecť a lahnúť si na studenú podlahu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a vdzycky sa idu kupat do nasho bazena
možno odidem aj ja
Väčšinou tu spí frajer...
maximálne raz za rok hodinku
mno ked mam volny byt tak aj tak nie som doma.. naco sak v tomto teple ked jeuz aj teplo vecer.. tak radsej budem von ako doma robit bordel kto to ma potom upratovat_