@Twoyko ta povodna otazka sa da pochopit dvomi sposobmi. a pri jednom tom sposobe si sa opytal totalnu kravinu. a ano miloval. uz po tom ale netuzim...
Poviem jej:"Kde si bol tak dlho? Prečo si na mna až doteraz kašľal? Prečo ideš teraz,keď už som vo vnútri prázdna,keď som vyhasla? Ak si skutočne moja láska,tak poď so mnou skočiť pod vlak.Až potom uverím,že ňou skutočne si."
Dobre ľudkovia. Odpoveď znie: Chytím ju a už ju nepustím, lebo keď stretnem lásku, nebudem chcieť, aby mi odišla. Nepôjdem slepo vpred a čakať, že ma bude nasledovať. Pôjdem vedľa nej a držať ju, aby som ju nestratil.
Ďakujem všetkým za vyjadrenia vášho názoru. Majte sa krásne.
Poviem si, ako je možné, že ľudia, ktorí si mysleli, že zožrali patent na rozum, sa snažia inému vtískať svoje názory, pričom iní to tak vôbec nemusia cítiť
Celá táto téma mohla byť úplne pekná, nebyť toho, ako krepo to pojal autor... ale nič proti, riešte si to ako chcete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ďakujem všetkým za vyjadrenia vášho názoru. Majte sa krásne.
Celá táto téma mohla byť úplne pekná, nebyť toho, ako krepo to pojal autor... ale nič proti, riešte si to ako chcete
"ááále, vieš, veľa práce, furt behám z jedného konca sveta na druhý."
"a kam ideš teraz? nejaký zaujímavý príbeh?"
"ale nie, len tuto blízko býva jedna holka, zabuchol sa do nej chalan ktorého stretla v meste, tak jej to idem povedať."
"tak držím palce nech ti to... alebo teda im vyjde"
"vďaka, maj sa "
pretoze:
Laska = Boh
laska = vyssi cit,emocia, atd.
@elwaz moje slova..
hoci myslim, ze v tom momente sa clovek len hodi na zem, lebo sa (konecne) "spozna" uplne..