ja som mala kraasne a dostala som od mojho najsuper chlapca hodinky, mixer na smoothie, fen, popici vahu co meria aj tuky a svaly a tak, vianocne hrube ponozky dvoje, parfem krasny, masku na vlasky, privesok na kluce od auta a obliecky dvoje aj s plachtou! a vsetko ma potesilo najviac proste fakt.
a zajtra idem k maminke tak uvidim co dostanem tam ale tipujem ze sprchovy gel a koruny dufam! a potom este k tatkovi, od toho tiez dufam ze koruny.
JA sa tak tesiiiim z tohoto dna
dostala som od frajera úplne fajnovú najlepšiu mäkkú chlapatú mikinku s mačacími uškami
od našich čižmy, taký stolček na notebook do postele ale podľa mňa bude perfektný aj na raňajky do postele
od brata fínsko slovenský slovník.. od babky nohavice a sveter fajnovy chlaptý a od druhej plecniak.. a všetko má úplne najviac potešilo
ake vianocky dpc, na vianočku si davam maslo a dzem alebo med, co by som na vianocku mal dostat? v 22 rokoch riesit co kto dostal na vianoce, no nech ti nejebe, ako male decko... jebla materialisticka spolocnost a porovnavat si ako retardovane deti v skolke ^^ ja som si vzdy myslel, ze vianoce su o inych hodnotach, ako o jebnutych vahach na meranie tuku, ktore su mega nepresne.. ale ok no odpisovat mi nemusite, prihlasil som sa tu po neviem kolkych mesiacoch (a po tomto poste sa zase odhlasim), lebo @jurito mi plakal na FB, ze uz sa nemoze pozerat na ten tvoj primitivizmus a chyta sa za hlavu, ze co si zas vypustila. Rob so sebou dievca zlate a uzivaj si rodinu vedla seba a nie jeble darceky, ktore budes vyuzivat prvy mesiac a potom zapadnu prachom.
Klobuk a sukničku, takže budem krásna . A moja skladačka dostala nové gumy, takže už nebudem mať dieru v duši a pôjdem lietať po meste. A proste budem už nafurt len veselá. Tak.
hlasujme co podla vas skorej donuti nenaruseneho mladeho cloveka spravat sa ako silno dotknuty kokot! ze cudzi clovek na internete pouzije zdrobneninu, ze sa spolu s inymi tesi z darcekov, oboje alebo ani jedno?
@etelnair podľa mňa je smutko, lebo chudák nemá frajerku a také pekné vianocky ako máte vy, a možno si naňho ani nikto nespomenul dnes, tak sa hnevá.. je mi ho celkom ľúto
Úplne vážne to, že som bratovi ešte na jeseň kúpila cdčko asi takým spôsobom, že som vedela, že to pocuva a bolo to mega lacné a teraz som zistila, že je to nejaký špeciálny ťažko zohnateľný album album či čo a ja som to kúpila úplnou náhodou
zatiaľ som dostala darčeky len od priateľky, ale úplne najviac sa teším z nich. dostala som super pyžamo o ktorom som aj vedela a potom ešte rozšírenie na Sims 4, ktoré som veľmi chcela a proste to som nečakala že dostanem :S a ešte myš (počítačovú) na ktorej je obrázok mimoňov
ja som dostala toho kopu fú .) zalepenie čižiem, tenisky dosť šikovné (čo fakt oceňujem, že keď už mi kupuju dalsie topanky, tak su mnou fakt využitelne a to som ani nebola pri kupe .) ), 4kg kokosoveho oleja na smaženie ( budem to mame hadzat do panvice a do kolacov ...taky kokosovy assasin) dajaky sypany herbs cajik s velkou salkou, tašku cze plece s napisom LOVE , kávu, paplon a poduškuk a krasne pestrofarebne obliecky .)
Dosť veľa tento rok, krásny šedý uterák, Dobšinského rozprávky v brutálnom 700 stranovom ilustrovanom vydaní (to čítať nebudem, ale ako zberateľský kus sú úžasné), dva náramky, náhrdelník, peňaženku, diár, sadu na aromaterapiu, kozm. balíček Dove, ukrutne fancy mydlo na ruky, čaje a čokoládky všelijaké, šampanské a peniaze.
(dokopy od troch ľudí na dva sviatky, kým sa niekto príde pohoršovať, ale však vlastne pojebte sa )
@etelnair podľa mňa ani jedno, správal sa rovnako predtým a správal by sa tak nezávisle na tom, aký príspevok by tu aktuálne bol. a podľa mňa to ani nemyslí vážne-
no bolo na mne vidiet hned, sa nejako netesim a povedal som dnes, ze by som to radsej vratil a uplne v poho.
ale este od frajerky ma vraj u nich caka nieco obrovske, co ani neodnesiem, tak dufam, ze to fakt nebude nas obraz poskladany z puzzle
Knihu,budík ktorý mi začal o polnoci zvoniť , župan a od ocina púder ktorý je o 3 odstiene tmavší ako moja pleť,tak ho budem využívať ako bronzer A potom ešte také menšie prkotiny disappointed:a papučky :3 )
a este babky mi nedali, tak od nich tipujem asi peniaz nejaky :/.
najviac ma potesili rukavice.
a necakala som panvicu a kabelku,ktora je uplne fajnova a hoci nemam rada tu znacku, tak sa mi celkom paci jezisko trafil.
Ja som tento rok čakala ako stále úplnú klasiku- kozmetika, ponožky, pyžamo a knižku... ale kamošky na prekvapili keď mi dali plyšového knihomola aby sa v knižkách vŕtal on a nie ja... Už dlho ma tak nepobavila taká prkotina
Mobil co ma vlmi potesilo lebo som mala take dva stare uz asi tristvrte roka,a teaz mam dual sim tak sa tesiiiiim nemusim mat dve stare sunky. a potom ponozky,vankusik,knihu,sprchac fajnovy levandulkovy a este od kamaratiek hocijake drobnostky a este ma prist Jezisko od frajka
taakze update, o5 raz som sa presvedcil, ze mam najlepsiu frajerku na svete proste kopec sladkosti, uzasna kniha, vela kozmetiky, supis pupis stolova hra... moze byt niekto taky dokonaly?♥
Ja somd ostala konečne nový fén, potom nastenne hodiny, nejaku kozmetiku (spirala, hreben, sprej na objem vlasov, nieco na nechty atd), vonavku, sperkovnicu, ponozky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
a zajtra idem k maminke tak uvidim co dostanem tam ale tipujem ze sprchovy gel a koruny dufam! a potom este k tatkovi, od toho tiez dufam ze koruny.
JA sa tak tesiiiim z tohoto dna
» postimg.org/image/iuebyork3...
od našich čižmy, taký stolček na notebook do postele ale podľa mňa bude perfektný aj na raňajky do postele
od brata fínsko slovenský slovník.. od babky nohavice a sveter fajnovy chlaptý a od druhej plecniak.. a všetko má úplne najviac potešilo
Koniec oznamu...
ale k teme nohavicky
ale viac ma potesilo, co som dal
(dokopy od troch ľudí na dva sviatky, kým sa niekto príde pohoršovať, ale však vlastne pojebte sa )
A sama sebe som darovala 25 litrový hrniec a pomenovala som ho Dodo.
a omaľovánky.
tiež ma však viac tešilo to čo som dávala
a viac menej najväčší darček bude odísť naspäť domov stadiaľto a byť s ostatnou rodinou a frajerom.
ale este od frajerky ma vraj u nich caka nieco obrovske, co ani neodnesiem, tak dufam, ze to fakt nebude nas obraz poskladany z puzzle
@antifunebracka @50 podľa mňa ťa tam bude čakať jej tučná nahá sesternica. Alebo bratranec.
ale dostala somtaké malé tie ,,antistresové omalovánky" také menšie .
dam vsetko dokopy od vsetkych :
noce dioptricke okuliare,panvicu na grilovanie, rychlovarnu kanvicu, hrncek, zelene caje, 50eur, oblecenie, spodne pradlo, ponozky (klasika), dazdnik, kozmetika, pozvanie na sushi, kabelku, rukavice parádne, sluchatka, privesok na kluce.
najviac ma potesili rukavice.
a necakala som panvicu a kabelku,ktora je uplne fajnova a hoci nemam rada tu znacku, tak sa mi celkom paci jezisko trafil.
a to som si nemyslela ze nieco horsie pride
btw ja sa viac tesim z darcekov co DAM ja a nie co DOSTANEM ja...takze ja by som sa skor chvalila tym co som kupila ako to co som dostala