najväčšiu čokoládovú radosť z takej obrovskej "ceruzky" v ktorej boli sladkosti od orea,milky,brumika,snickers,mars... po kkt sladkostí proste a potešili ma ešte peniažky
mamina mi odfotila balíček ktorý mi kúpila a sú tam samé mňamky už ani neviem čo všetko, ael pamätám si oriešky a všelijaké sušienky a zdravé vecičky + vždy mi kupuje aj drobnossti a tak mám aj formu na pečenie a tak dalej a kamoška mi pokúpila tiež rôzne oriešky pandie pocky a tak
Nejkaké sladkosti mi mama pohodila rovno s nákupnej tašky do ruky, že na Mikuláša. Spomínam, keď som mal päť rokov, tak ma vždy sestry niekam odpratali, aby mama mohla podávať na okno blíčky, ja taký naivný som tam vždy poskakoval, že aký dobý som bol.. ach tie časy Chcem byť ešte dieťa.
normalne hnusne sladkosti, hlavne ze rok a pol take veci nejem, a uz od novembra som rodicom nenapadne hovorila ze na mikulasa nic take nechcem vidiet ze len ovocie a oriesky, prip. max horka cokolada, no a co som dostala su z 80% len sladkosti, ziadne ovocie len manky...no len som sa rozculila
@method taaak co ja viem, k nam mikulas dosiel az vecer pred polnocou, ledva to stihol takze som cely den bola taka smutnucka, no a potom ked zrazu dosiel tak som si povedala ze ani chodit nemal uz vobc radsej !
ale ta fotka je dost nechutna
@candy36 moze byt, aspon tie peniaze a oriesky ked uz nic ine
dva balíčky, lebo mám dve milé spolubývajúce najviac som sa tešila z ovocia, lebo to som ráno, keď som zaspala do práce použila ako raňajky a dnes už polovicu vecí z tých sladkostí nemám
mandarínky, kiwi, banány, pomaranče, oplatky, keksíky, čokolády, cukríky, lízatko.... proste veľa toho som čumela ráno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a kramy
najlepší Mikuláš ever :happy:
a nešpehuj ma keď ja špehujem teba
u nás sladkosti neexistujú, dostala som peniaze, pokokot mandariniek, oriešky, klobásu a spodné prádlo
ale ta fotka je dost nechutna
@candy36 moze byt, aspon tie peniaze a oriesky ked uz nic ine
mandarínky, kiwi, banány, pomaranče, oplatky, keksíky, čokolády, cukríky, lízatko.... proste veľa toho som čumela ráno