Paradajkovú polievku a cestoviny so syrovo-šampiňónovou omáčkou.
Veľká mňamka ale jem to dokola už od stredy a budem aj zajtra takže už ma to prestáva baviť a ešte k tomu som tie cestoviny asi celkom nedovarila tú stredu takže sa s tým trápim každý deň teraz
@denix nemam, lebo zajst do obchodu mi robi radost. Ale poznam dievca, ktorej rodicia nechcu kupovat zeleninu a ovocie, lebo sa s nim foti a dava potom na internet. Sa cudujem, ze z toho nema daky diplom
take varene zemiaky k tomu vyprazany syr camembert ci jak sa to vola no nieco ako hermelin alebo vlastne to iste len to ma iny nazov a je to lacnejsie v kauflande no a k tomu tatarku + koprovy dresing z domaceho kopru a este taku petrzlenovu vnat ci co to je k tomu mnaaaM vyborne to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Veľká mňamka ale jem to dokola už od stredy a budem aj zajtra takže už ma to prestáva baviť a ešte k tomu som tie cestoviny asi celkom nedovarila tú stredu takže sa s tým trápim každý deň teraz
moje bruško sa tvári voľajako takto: :happy:
wtf, to naco tak skoro?
(napr. jedol som rano parene buchty, medzitym som zozral 2 jablka a teraz idem na dalsiu varku buchiet)