Neraňajkoval som a obed netuším,kedže som ho nevaril ja... ale ten obed @3 znie dobre,divinku som už dlhšie nemal,naposledy jeleninu a tá bola fajnová.
Na raňajky som mala kuraciu polievku a na obed budem mať chlebík s džemom čučoriedkovým
Na večeru budú bryndzové halušky, len to musím vydržať do piatej kým sa dovalí frajírko a urobí ich
teraz som si dala nutridrink lebo som velmi chuda a potrebujem doplnit ziviny... na ranajky som mala maly chlebik a jeden rohlik s domacou pastekou a zvysok tyciniek jednota a na obed mam kuraciu polievku a grecky salat
@riddler podla mna po rybach najlepsie maso, najkvalitnejsie, najzdravsie. A rovno od polovnika!! Vobec ne z obchodu kde vobec neviem kolko hormonov a chemikalii v tom je ale priamo z lesa. Rozmyslam ze si spravim zbrojny preukaz a budem polovnik, tej srncej zvery je strasne vela vsade, no a z jedneho zvierata mas zadarmo niekolko desiatok kil super masa, kvalitneho,cisteho,zdraveho. Ja milujem prirodu,zvierata..ale ono je obrovsky, uplne megaobrovsky rozdiel ci zabiješ zviera cisto koli jeho masu,konzumacii alebo ako trofej,pre zabavu.. To je nechutne,bezcitne barbarstvo.
Na ranajky ovsene vlocky s jogurtom, jahodami, orechami, ceresnami a bananmi. A kedze aom si zabudol desiatu tak mam jeden maly obed aj ako desiatu a to je kuracie prsia na hrasku s ryzou a broskynovy kompot
Na ranajky jogur t a dva kusy ovocia, nic ine si nedokazem predstavit ranajkovat. Na obed dve musli tycinky a krajec chleba s olivovou natierkou (fuj), lebo som sice navarila privarok zo zelenej fazulky ,ale musela som uz do skoly a nemohla ho jest
ranajkovala som parky a rohliky, obed jest nebudem, lebo som v skole od 13 do 19 a nie je kedy... tak potom si dam obedoveceru, ale este netusim, co bude
ryby majtesy, losos a kopa zeleniny, celozrnné pečivo, figuran čaj...
teraz puding s jahôdkami a šľahačkou na ktorý si mi narobila chute
obed, slepačia polievka, hovädzie na červenom víne, knedlík
olovrant pomelo
večera sa uvidí, asi dám bezdomovcom
@milgamman
aké hody, čo za hody?
šak ryby, čo je na tom zvláštne a domáca hovadzinka na víne červenom, to sú hody...
ak chceš prídi ku mne, riadne ťa nakrmim aspoň namesiac
na ranajky som mala ovsenu kasicku s bananom a kakaom a semiackami a obed sa mi prave robi, do zapekacej misky som dala trocha oliv. oleja, platky jablk, na to rybicku aljassku tresku, osolila okorenila, a na vrch hermelin (ano chuti mi ryba a syr zabite ma aa okolo mrazenu zeleninku este.. a chcem nech sa to uz spravi konecne!!
makovnik, protein,bcaa,kreatin,glutamin a na obed kuracie prsia s tortilou a teraz si idem dat zas protak a tuniaka s tortilou a tak 4-5kav denne a takto skoro vzdy teraz. som nejaky pochudnutyy
@h8u alee to je normalne mliecna polievka, nie nejaky polotuhy sopel, Len som tym chcela odlisit polievku polievku od polievky v ulohe hlavneho jedla.
Ale ved OK, zamena vobec neznie zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Na večeru budú bryndzové halušky, len to musím vydržať do piatej kým sa dovalí frajírko a urobí ich
teraz puding s jahôdkami a šľahačkou na ktorý si mi narobila chute
obed, slepačia polievka, hovädzie na červenom víne, knedlík
olovrant pomelo
večera sa uvidí, asi dám bezdomovcom
aké hody, čo za hody?
šak ryby, čo je na tom zvláštne a domáca hovadzinka na víne červenom, to sú hody...
ak chceš prídi ku mne, riadne ťa nakrmim aspoň namesiac
na obed vajíčkovú polievku
o-veegarky
Ale ved OK, zamena vobec neznie zle