nemal som ani raňajky ešte .... ale vyzerá to na niečo jednoduché čo budem musieť sám uveariť.. kedže máme tú Velkú noc či čo a boh vie ktoré obchody sú otvorené a ktoré sú zatvorené
čo vám šibe s tými rezňami? my sme mali kuracie krídelka v paradajkovo-medovej marináde so zemiakovou kašou s opečenou cibuľkou a bažantiu polievku ^.^
zemiakový šalát mojej vlastnej výroby..a k tomu sme mali plnené mäso..bolo to celkom fajn..len by to ešte chcelo dezert.. asi pôjdem obzrieť chladničku..
stretli sme s balintičkom v kuchyni a bili sa kto bude komu variť. nakoniec on išiel upratať terasu a ja som nam navaruila. cibulku a hribiky, do toho kuracie masko, potom som si z double cream a muky a brokolice urobila taku omacku, dala k tomu cestoviny, zelene pesto, piniove oriešky na VRCH A ešte aj syr!!! mnamky. dostala som pochvay!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
som sa prežral, asi si idem dať dve pivka orosené volakde do krčmy
a ty bývaš na intráku?.....filip
ale budem mat udene so salatom
aj som si myslel ze tu budu same snicle
ale tiez budeme mat zemiakovy salat a rezne !!
lebo mala som jablko a ľadový šalát a asi si dám ako hlavné jedlo kuskus so soľou.
šnicle
šnicle
a šalát
a chalujem to celý den