Co ste najblaznvejsie spravili,ked ste boli opiti? :D
Ja si toho vela nepamatam,ale tak com mi vraveli kamosi klikovanie na nastupisti a potom vycuranie sa do kvetinaca nahi sme behali po plazi tyckovanie pred busom,ktorym som mal ist domov ...ked si spomeniem na zaujimavejsie,tak ich tu este dam
hodil som do kamaráta sklenený pohár, aspoň tak mi bolo povedané, keďže ja som mal isté výpadky pamäti ale celkovo nie som typ čo by robil nejaké kraviny keď má vypité...
curali sme v Polsku, v Krakowe z tretieho poschodia hotela cez okno.. potom sprchovali obleceni spolu v sprche.. ostatni vyhadzovali popolniky a veci von oknom.. takze v ramci normy
čo ja viem... ako u @7 , tiež by mi za to policajti niečo mohli ale dám sem aspoň niečo... v Prahe som ukradol stromček pred Vianocami z pred nejakého obchodu... predávali tam (asi) živé stromčeky a mali ich vonku vystavené, tak som jeden zobral a utekal s ním preč ... ešte by toho bolo viac, len to sa sem nepatrí písať
nezvyknem sa opiť až tak, a nič extra nevyvádzam, ale tak sa pamätám, ako mi bolo na chate špaatne a strašne som sa za to hanbila, že chcem tykovať a tak som nonšalantne strčila hlávku pod paplón tak, že mi vytŕčali iba oči a spustila som Keď si to všimli kamaráti, tak rýchlo zo mňa strhli paplón, dali mi na kolená lavór a začali čistiť sedačku. A ja som sa cítila ešte trápnejšie, tak som zobrala kefku aj ja a drhla som spolu s nimi Toť môj "megazážitok" Fakt nie som typ na bláznovstvá Vtedy iba zavýjam na lampy.
Tak s chalanmi sme naštali do flaše dvoj litrovej do trištvrtky a vyliali to na rohožku pred dvere jednej osoby, ktorej sme sa chceli pomstit ..
Potom som si sama grckala von balkónom, za dna, asi tým spôsobom že - blááá.. a potom som už len počula ako to člupká na balkóny podomnou ..
Raz som bola taká agresívna, že som pästami bila seba aj ludí na vôkol, ale s toho dna si skoro nič nepamätám to som bola asi najviac,, ale monokel pod okom mi to pripomenul.. aj na lícnej kosti..
Vykúpala som sa v kamarátových grckách potom som sa kotúlala dolu najstrmším svahom, vykrikovala že by mali všetkých chlapov vykastrovať následne ogrcala celý podnik odkiaľ ma vyhodili a taká "čistá" som šla na diskotéku a potom do ďalších dvoch podnikov
Alebo som spievala pred rumunským veľvyslanectvom Dragostea din tei
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ináč, mne sa tá téma páči, dúfam že sem niekto napíše a posmejem sa
ale napríklad spolužiak si honil opitý cez celú pešiu
Potom som si sama grckala von balkónom, za dna, asi tým spôsobom že - blááá.. a potom som už len počula ako to člupká na balkóny podomnou ..
Raz som bola taká agresívna, že som pästami bila seba aj ludí na vôkol, ale s toho dna si skoro nič nepamätám to som bola asi najviac,, ale monokel pod okom mi to pripomenul.. aj na lícnej kosti..
Alebo som spievala pred rumunským veľvyslanectvom Dragostea din tei
Alebo sa vozila v MHD ležiac v ruskej posteli
.... neviem si vybrať