hm.. hrala som pottera (dosť haluzná hra , potom som stavala puzzle a potom som šla spať, lebo ma bolela hlava.. a tá ma bolí doteraz, len sa mi už nechce spať
nespravil som to uplne najdolezitejsie, co som mal dnes spravit, tak som sa potom viacerymi sposobmi zabil a teraz, ked som uz mrtvy, si sypem popol na hlavu.
doobedu som bola na brigáde, potom som nakupovala pár vecí a liekov na dovolenku, poobede som robila na "projekte", s ktorým sa babrem už dlhšie a ešte idem von stačí?
vstala, trčala v zapche v KE, sla na vlak do PP, hned stamad sla pomoct tatovi do firmy, potom doma pozerat tv par minut (potom magio seklo), sla na veceru a teraz som na pc
išol rano na sekretariat školy pre potvrdenie na žiadost na preukaz na vlak....potom do veolie za obch. zástupcom vrátit mu požičaný "material" a potom na stanicu dat žiadost na preukaz
a neskor zas som si pre ten preukaz išol a kupil som si aj listky (vid. fotoalbum)
vstal som o pol jednej naranajkoval som sa mojich tradičných prázdninových ranajok potom prišiel foter neco robil na kompe potom sme išli do mesta a potom som kosil jak kokot...večer som išiel matke naproti od busu lebo niesla meloon inac vynikajuci...a teraz tu kvasim a nudim sa....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a hned idem von a zajtra to iste
a neskor zas som si pre ten preukaz išol a kupil som si aj listky (vid. fotoalbum)
o siestej som vstal
od siedmej do tretej som bol v robote
o pol stvrtej som dosiel domov
najedol som sa, kukol chvilu komp ze jak sa ma
o piatej som odisiel na trening
od siestej do osmej som mal trening
potom som si tam dal pivo
o pol desiatej som dosiel domov
a teraz uz sa mi nikam nechce lebo zas o siestej vstavam do roboty