trosku konkretizuj otazku O,o ale teda, ak uz lubim, tak takmer cokolvek co neprekracuje nejake moje moralne hodnoty a vseobecne zasady, a este nieco co neporusuje zakon
Keď by som mal niečo robiť pre lásku tak by to nebolo správne, veď láska je keď má niekto rád niekoho taký aký je takže ak by som musel niečo robiť, nejako sa meniť tak by to láska nebola
Už nič.
Fakt len keby vidím že nejaká osoba sa snaží a záleží jej na tom, tak by som sa začal snažiť aj ja. Ale musela by si to fakt zaslúžiť... a už nikdy by som nikomu neobetoval toľko času, pozornosti a hlavne nervov.
niekolko stoviek kilometrov som bol ochotny a schopný, čas som bol schopný obetovať, finančne zdroje, rodinné vzťahy obmedziť na časovo vzdialenejšie časti, vzťahy s priateľmi, miesto bydliska .. a tak ... veľa dôležitých vecí by som pre to urobil..
ale teraz sa situácia už zmenila, vlastne si už len ťažko viem predstaviť že by som sa tak hlboko a čisto zamiloval aj keď nehovorim že to už určite nemôže prisť, neviem si to osobne predstaviť ... musela by to byť výnimočná žena aby som zase tak ohlúpol a začal jej plne dôverovať a chcel pre ňu to najlepšie ... ktovie
Dala by som mu všetko, čo mám rada-a dúfala, že s tým neodíde. Povedala by som mu všetko-a dúfala, že to nepovie a nevysmeje. A bola by som ochotná naučiť sa variť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
hi.
hih..
nie dost.
Fakt len keby vidím že nejaká osoba sa snaží a záleží jej na tom, tak by som sa začal snažiť aj ja. Ale musela by si to fakt zaslúžiť... a už nikdy by som nikomu neobetoval toľko času, pozornosti a hlavne nervov.
ale teraz sa situácia už zmenila, vlastne si už len ťažko viem predstaviť že by som sa tak hlboko a čisto zamiloval aj keď nehovorim že to už určite nemôže prisť, neviem si to osobne predstaviť ... musela by to byť výnimočná žena aby som zase tak ohlúpol a začal jej plne dôverovať a chcel pre ňu to najlepšie ... ktovie
Teraz už nič.