Môj dedko a svoje narodeniny vždy oslavoval u nás v dome.. no pred pár mesiacmi zomrel. Predvčerom mal mať narodeniny a akurát v ten deň náš pes strašne štekal a pritom sa furt pozeral do kúta.. Len tam pozeral a štekal asi 20 minút vkuse.. priznám sa, že som sa vtedy bála.
akurát včera. volalo mi dáke neznáme číslo a keď som zdvihla tak najprv ticho a potom mi tam začal hlas Smauga ako hovorí “where are you? I smell you. . I hear your breath..I feel your air.. ” a tak som sa zhurta zľakla že som spadla zo stoličky. nakoniec vysvitlo že si bratranček rád robí srandu.
V poslednej dobe vždy keď idem spať väčšinou tesne pred polnocou tak počujem zvláštne zvuky a neviem zaspať len sa prevaľujem v posteli do tretej rána kým zaspím na totálnu únavu a vyčerpanie... Ale to bude asi tým skúškovým obdobím
Ked nam profka v skole rozpravala o tom, ako jej zomrela mama a jej dvojrocny syn na kare mal obist vsetkych hosti a ponuknut keksik a ponukal aj na mieste, kde nikto nesedel a smial sa pritom a hovoril meme meme(tak volal babku) a ked pil doma mliecko tak zrazu odhodil flasu a zacal sa smiat a natahovat ruky a tiez meme...
Pouličné lampy v našom meste majú divný zmysel pre humor, vždy keď idem okolo nejakej, tak zhasne... alebo som možno tá divná ja oh, toto fórum ma priviedlo na strašidelné myšlienky, prestaňte, som sama doma!
@agatik TOTO SA AJ MNE VŽDY STÁVA !! keď chodievam z doučovanie, už je tma, čiže svietia lampy a vždy keď idem oklo jednej tak zhasne, keď prejdem tak sa zas zapáli O.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
najbližších pár týždňov istotne ne.
ibažéby...!
» refresher.sk/14412-Bratia-sa...
a inak Chucky bol celkom ... milý
scary inaf
@31