zvazujem studium v Ostrave.... vsimolsom si tie Národní srovnávací zkoušky,,,co to vlastne je???...je to tazke???...ako to prebieha??..vdaka.... aaaa ak ma niekto skusenosti s Ostravou tiez poradte pls...diiks
Co nam hovorila vychovna a bola aj internetova adresa k tomu. A je to proste náhrada prijimaciek ale nemaju to vsetky skoly a odbory. A je to v tom, že prídeš do niektorého krajského slov. mesta, a tam budes mat skusku v slovencine na tu skolu a budu to brat ako keby si to robil u nich. Ale do podrobností neviem
noo hej vedel..pozeral som..aa na nic som nedoisel..chcel by som studovat gegorafiu a pozaduju odomna skusky z Bilogie, Chemie a Fyziky....tak sa mi to zdalo trosku blbe. ...noo ale na Karlovku beru bez prijmaciek na geologiu...hmm ai to bdue lahke. :.jooj keby moja alska tam nesla tak sa ani nesnaziim do Ceska.::: ..ale vdaka.
och..to si ani nemozem dovolit ze je blba vychovna ked je to mojej priatelky mama. :.heeeh ..thaa skocim za nou asi..ale potrebujem info s praxe hlavne
narodni srovnavaci skousky je presne to co to je - narodna zrovnavacia skuska, robia to skoro vsetci stredoskolaci v CR(ktory chcu ist dalej), a mozu to robit aj ziaci z SR..vysledkom je percentil v danej oblasti(je viac druhov skusok, napr z matiky)..percentil znamena kolko % je lepsich resp. horsich ako ty..no a na niektore odbory na VS v CR sa da pouzit vysledok NSZ namiesto prijimaciek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov