humor,sarkazmus,inteligencia,charakter,láskavosť,empatia....vela vecí ma vie, aj také,ktoré nie sú velmi charakteristické pre všeobecnú príťažlivosť,ale na danom človeku to je velmi príťažlivé...osobitosti no
Neviem, ono je dosť ťažké povedať čo ma priťahuje, ja akosi viem len povedať, čo ma odpudzuje - a prvé, čo ma na osobe odradí je ak sú strašne hluční a urozprávaný a nie sú schopní ticha. To utekám preč hneď, lebo nezvládam psychicky takýchto ľudí proste.
arogancia, neústupčivosť, absolútna dokonalosť obalamutiť ma, donútiť ma robiť veci, ktoré najskôr nechcem, uštipačné reči, dokončovanie viet po mne alebo naopak, minimálne rovnaká, ak nie vyššia miera inteligencie, bledé vlasy, chudý krk, bledé oči, bledá pleť, chudé ruky.... starostlivé a horúce srdce... Poďme plakať.
Taká nejaká záhadnosť ktorú vidno aj na jej telesne, a hlavne pekná tvár s malým nosom dohora, niekedy keď sa dívam na takú krásnu tvár tak ma chytá normálne akási eufória a mám chuť si ju nejako privlastniť, alebo zahryznúť do nej.. a bledá pokožka a pekný krk ešte.
pri každej niečo iné, niekedy úsmev, inokedy krásny nos, oči, niekedy prsia, zadok, boky. Čo sa týka charakteru tak som nekonzistentný vo vkuse. @milis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Neviem, ono je dosť ťažké povedať čo ma priťahuje, ja akosi viem len povedať, čo ma odpudzuje - a prvé, čo ma na osobe odradí je ak sú strašne hluční a urozprávaný a nie sú schopní ticha. To utekám preč hneď, lebo nezvládam psychicky takýchto ľudí proste.
z povahovych humor, inteligencia a laska k umeniu
Najlepšie tak, že totálne zabudnem na to čo som robil a celý svet sa na chvíľu pozastaví.