Vždy ma potešilo keď som zistila, že niekto o mňa stojí...aj keď som to už vedela...lenže raz som vedela že ten človek o mňa stojí a bolo to úžasne milovala som ho, milujem ho takže je a bolo to jasné že o mňa stojí..len som chcela zažiť ten najkrajší poc
niečo až tak dobré ako ty som nezažila...to že o mňa niekto stojí síce častoo zažijem, ale ak stojím aj ja o neho a som konečne zase šťastná tak jeho záujem z neznámeho dôvodu po krátkom čase pominie
no, bud mam smolu na ludi, ktorych casom prestanem bavit, alebo to len berem moc pesimisticky, ale vazne je pravda, ze vzajomna naklonnost nikdy dlho nevydrzi...aspon tolko moja skusenost...je to stereotypom??
fu ludai ale ako dlho som uz zalubena...pane boze...ja normalne az neverim an zaciatku som myslsela ze to je len tak viac nez kamarat ze nie laska az po casse som zistila ze ho naozaj milujem..a koncene viem co je to naozajstna laska...prisla som vlastne nato ze predtym som nikdy nelubila...vnimala osm ludi skor ako vyzeraju a nie aky naozaj su...ale teraz je seckemu takemu konec...vnimam ludi takymi akymi naozaj su...a reci inych ma o nich ma nezaujimaju robim to co uznam ja za vhodne...a nevem ci vzajomna naklosnost dlho nevydrzi ale myslim ze nam uz dsot drzi aspon podla mna...tak ktovie ...sak vidime ale ja pevne dufam a viem ze nam naklonnost dlho vydrzi
..zrovna idem od priatela..nie je to medzi nami vzdy pekne, ale dnes ked som od neho pocula, ako velmi ma lubi, aj ked to tak nie vzdy vyzera, tak som bola strasne stastna..ale stojim nohami na zemi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A vôbec, kto by nechcel byť milovaný ?
Ale poteší ma, ak si na mňa spomenú aj priateľa a nejak mi pomôžu alebo tak.. nejaká drobnosť, blbosť, ale vyčarí to úsmev a vylepší náladu..