na vete ktoru v poslednej dobe hovorime casto.."NA velkosti nezalezi"..kto pritom nebol nepochopi ale aj teraz sa smejem DDDDDD a este na Zivot v bublinke s Niki a SS smiley:DDDDDDDDDDDDDDDDD mieram
@19 , tie naše moderátorky sú s výnimkou TA3 naklonované pipky (nerozoznám jednu od druhej, tenké vyvinuté blondínky s rovnakým makeupom v oči kolúcich sakách), ktoré nevedia ani čítať, ani skloňovať, ani sa nerehotať na veciach, ktoré vôbec nie sú vtipné, a pravdepodobne o politike vedia toľko, čo ja.Grrr..
„Poslal k němu pár svejch lidí. Ty ho vyvedli ven a shodili ho z balkónu. Negr plachtil čtyři patra. Měli tam dole takovou zahrádku obestavěnou sklem, tak ho vysklil. Negr tím prolít. Vod tý doby má ten tlustej chudák vadu řeči."
profka sa volá Rastislava a tajne ju voláme Rasťa. dneska som na parapete našiel napísané fixkou že Rasťa. viem, neni to smiešne. ale ja som sa skoro pošťal keď som to zbadal
včera ma rozosmiala kamoška s výrokom: rozdiel medzi "like" a "as" je taký, že like používaš vtedy, keď sa akože na niekoho podobáš, ale pritom sa on podobá na teba... no skoro som skapala od smiechu A moja spolusediaca tresla: "Už som sa ťa chcela dávno spýtať - keď je Slovák, tak sú Slováci a keď je Fín, tak čo sú to? Fíňaci?" No skoro ma utrhlo od smiechu A perlička je, že keď som o tom hovorila ďalšej spolužiačke, tak aj tá sa ma spýtala, že "a ako to má byť?" no skrátka včera bol plodný deň na takéto výpoty
bohužial dneska nábožko ...a farár hovoril niečo o Petrovi Skalovi ..a kamoška Klaudia hned zareagovala: Peter Skala a Klaudia Kamienok ...oznamujú že sa budú brať
ked kamaratka ukazala, jak jeden ziak jej mami flirtuje s jednou zenou... ze si tak zvrhlo olizuje pery a ja ked som to zbadala tak som vyplula vodu co som pila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov